SSL-Dam

Den sena platsen har påverkat Warberg negativt

Ett Warberg som fick sin SSL plats sent skulle kunna ha påverkats mycket negativt. Men ska man tro tränare Patric Löfborg så laget redo. – Självklart har det påverkat oss negativt, men efter förutsättningar så har vi gjort allt vi kan och är redo, säger Patric Löfborg.

Hur har försäsongen varit?
– Den har flutit på bra. Det har varit tuffa träningar med fokus på styrka och fys och spelmässigt har vi jobbat oss sakta uppåt vilket gör at det ser bättre och bättre ut varje vecka. Vi har gjort allt vi kan och vad vi kan förvänta oss av försäsongen.

 

Vad har ni för förväntningar på säsongen?
– Klubbens målsättning är att hålla sig kvar. För att lyckas med det blir det avgörande att hålla tuppen intakt och hela laget drar och samma håll. Vi måste jobba stenhårt och ha ett bra försvarsspel. Offensivt är vi sedan tidigare effektiva men mot bra motstånd blir fokus naturligt på försvarsspelet. Vi har dessutom tre formationer som kan leverera vilket är en styrka hos oss.

 

Hur har den sena platsen påverkat era förberedelser?
– Vi hamnade långt efter i rekryteringen av nya spelare och även i uppstarten av förberedelserna vilket naturligtvis påverkat oss negativt. Men klubben har haft siktet inställt här under flera år och är redo vilket gjorde att det aldrig var någon fundering på att ta platsen eller ej.

 

Vilka vinner SM-guld och varför?
– IKSU – Det finns inga som kan utmana.

5 snabba
Vem är mest vältränad?
Amanda Johansson
Vem är bäst taktiskt?
Linn Johansson
Vem kommer få flest utvisningsminuter?
Jenny Dahl
Vem bidrar med extra glädje i laget?
Ingen som sticker ut. Vi är Glada Warberg.
Vem blir lagets överraskning?
Jonna Bergemyr

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar