Övrigt

ibnytt.se presenterar – Gittan A Gunnarzon

Det är säkerligen flera av er som känner igen namnet Gittan A Gunnarzon, antingen som spelare, expert på TV, från twitter eller som bloggare på Floorballzone.com. Numera kommer ni även läsa hennes texter här på ibnytt.se.

Gittans blogg: http://gittan.ibnytt.se


Kort beskrivning av dig: 

Prio i mitt liv är mina två döttrar och min make Micke Gunnarzon som även han har en gedigen innebandybakgrund. Vi bor i Stockholm och alla fyras fokus är fotboll och innebandy. Bloggar om SSL dam & herr.

Berätta om din koppling till innebandy?
Jag har en bred innebandybakgrund, som spelare har jag 4 SM-guld och 3 Europacup-guld som främsta meriter. Jag har coachat Stockholms distriktslag, suttit i styrelsen i Stockholms Innebandyförbund och i valberedningen i Svenska Innebandyförbundet. Lägg därtill innebandyskribent och expertkommentator i SVT och webbsändningar.

 

Vilket är ditt bästa innebandyminne?
Helt klart det första SM-guldet med Högdalen. Känslan av att ha nått hela vägen med just det laget var enorm.

 

Vem är din favoritspelare genom alla tider? Varför?

Det är forna lagkamraten och landslagscentern Pernilla Gunnskog eftersom hon förutom att ha ett fantastiskt spelsinne, inspirerade sin omgivning och lyfte sina lagkamrater. Det är sådana egenskaper som jag håller högt.

 

ibnytt.se kommenterar: 

– Gittan är en aktiv, omtyckt och intressant bloggare med en imponerande meritlista. Det är känns bra att Gittan tror på ibnytt.se och vill vara en del av oss. Med samarbetet med Floorballzone.com så kommer hennes inlägg fortsatt även spridas internationellt vilket jag tror är viktigt för sportens utveckling, säger ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar