Övrigt

ibnytt.se presenterar Tobias Bengtsson

Välkänd bloggare, tränare och spelare i södra Sverige men förmodligen ganska okänd för övriga Sverige. Tobias Bengtsson har lagt oerhört många timmar i hallar både som spelare på elitnivå och senare även som tränare för ungdoms och a-lag.

Bengtssons blogg: http://bengtsson.ibnytt.se

Vem är du?

Tobias Bengtsson från Öland med ett stor sportintresse. Förutom att följa i stort sett alla FBC Kalmarsunds matcher är jag till vardags huvudtränare för division 3 laget Glömminge i fotboll.

 

Berätta om din koppling till innebandy?

Började som 5-6-åring spela ute på gatan och fortsatta sedan att spela i ca20 år. Min moderklubb är SSG IF på Öland och efter det spelade jag ett antal säsonger i Färjestadens IBK och var med första säsongen i det nyblivna FBC Kalmarsund innan jag varvade ner.

Utöver att ha spelat så har jag varit tränare i flera år för, FBC Kalmarsund Ungdom, JAS och FBC Kalmarsund dam. Följer nu innebandy från läktaren där jag bloggar och kommenterar!

 

Vilket är ditt bästa innebandyminne? 

När vi med Färjestadens IBK avancerade till SSL 2006/07. När Kim Nilsson sätter 4-4 med någon sekund kvar av matchen. Ett mål som säkrar avancemang. Sen att vi gör det hemma framför vår stora klack Club Zebra. Något man aldrig glömmer:

 

Vem är din favoritspelare genom alla tider? Varför? 

Mika Kohonen. Har man mött honom så vet man varför. Fick allt att se så enkelt ut och dessutom en trevlig typ som låter spelet tala.

ibnytt.se kommenterar

– Med Tobias Bengtsson som bloggare får vi in mycket innebandykunskap både som spelare och ledare. Det är en vass penna som har fantastiskt bra koll på på södra Sverige. Dessutom producerar Tobbe mycket text vilket ska bli intressant att lösa, säger ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar