Foto: Örebro IBFs Hemsida
JAS

JAS-Guide: HJ grupp C & D

JAS-experten Rasmus Larsson, @JASbloggen går igenom samtliga JAS-grupper för HJ och DJ. Guiden innehåller spelare att hålla extra koll på samt tipp av poängliga och gruppvinnare. Här JAS HJ grupp C och D.

HJ-grupp C:

Jesper Lundkvist, Västerås IBS Ungdom – En typisk forward med bra skott, bra målsinne och bra teknik. En sådan gubbe som du alltid kan skicka in när det ska avgöras och som gärna kliver fram.

Emil Lundmark, IBF Örebro Ungdom – En klasspelare offensivt som kan vända ut och in på försvar. Kan lossa själv eller hitta en genialisk passning på någon av sina kedjekamrater. Svårstoppad och går sällan poänglös.
Jesper Colling, Karlstad IBF –  Besitter en god teknik, en härlig spelförståelse och är ständigt i rörelse. En playmaker som man förväntar sig mycket av.
Olle Åhman, IBF Örebro Ungdom .- Ung, men rutinerad. Har hunnit med en hel del spel i allsvenskan, vilket visar prov på hans kvalitéer. Bra fysik och bra genombrottskraft när han väl kliver på i offensiven. Temposättare som gärna styr och ställer.

Jonas Linder, Skoghalls IBK – En back som har det mesta. Tekniken, passningsspelet, spelskickligheten och förmågan att kunna hota offensivt. Tillhör division 1-truppen i år och kan bli en frisk fläkt som slår igenom.

Poängligavinnare: Jacob Embretzen, IBF Örebro Ungdom

Spelare som kan överraska: Isak Palmen, Lillån IBK

Gruppvinnare: IBF Örebro Ungdom

Utmanare: Karlstad IBF Ungdom

 

HJ-grupp D:

Pontus Sjöström, Farsta IBK – En center som är duktig åt båda håll. Duktig med boll och en bra passningsspelare, även om han själv också kan hitta målet.

Andreas Burman, Huddinge IBS – En spelare som känner komplett. Har en ”go” teknik och ett bra skott och för Stockholm i SDF-SM t.ex. har han varit nyttig i flera olika spelformer och positioner. En redan nu gedigen division 1-spelare i Huddinge.

Samuel Sundman, Djurgårdens IF – En stabil sista utpost som nu testar i ny miljö. Sprider trygghet och kan bli skillnad mellan vinst och förlust i många matcher.

Linus Hellqvist, Huddinge IBS – Trots sin unga ålder så har han redan en hel del rutin från JAS. Lär vara en nyckelspelare med sina offensiva backvalitér och är duktig när det kommer till att slå straffar.

Jacob Kauppinen, Salems IF – En kraftfull back med bra fysik och fart. Spelar en intensiv innebandy och vinner mycket boll.

Poängligavinnare: Kevin Haglund, Salems IF

Spelare som kan överraska: Hannes Kjellberg, Salems IF

Gruppvinnare: Huddinge IBS

Utmanare: Farsta IBK

Läs JAS-bloggen här: http://jas-bloggen.ibnytt.se/

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar