Foto: Per Wiklund
Allsvenskan

Bättre tryck än någonsin när Kim Nilsson gör hemmapremiär

Premiären blev inte så lyckad som FBC Kalmarsund och Kim Nilsson hoppas med förlust mot Lindås. Nu på söndag är det dags för hemmapremiär och det är ett stort intresse inför landslagsstjärnans hemmapremiär. - Bättre tryck än någonsin, säger FBC Kalmarsunds kanslist Matheus Tholin till Ölandsbladet.

Världsmästaren, landslagsspelaren, storstjärnan och hemvändaren Kim Nilsson spelar på söndag hemmapremiär med sitt FBC Kalmarsund och intresset kring premiären är stort.

– Klart vi hoppas och vill ha fullsatt på söndag. Intresset är ju fantastiskt, alla vet att det är match, säger Matheus Tholin till Ölandsbladet.

Att Kim Nilsson kommer skapa extra intresse i årets allsvenskan både på hemma och bortaplan är ingen skräll. Ett intresse som gör att flera klubbar får ekonomisk vinning, inte minst Kalmarsund som köpte loss Kim från AIK.

– Klart det är bättre för ekonomin ju mer folk som kommer, men vi har inte budgeterat med fullsatt varje match.

Framförallt så är det en ökning av säsongsbiljetter och förköp som gör att Kalmarsund har goda förhoppningar om en ökad publiksiffra.

– Betydligt fler, minst en fördubbling i år jämfört med ifjol. Det är fortfarande ett blygsamt antal men säger väl en del om intresset ändå.

Håll även koll på ibnytt.ses Facebook där det snart kommer ut en tävling med just Kim Nilsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar