Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Emil Kihlblom vill göra comeback

Emil Kihlblom med Mullsjö AIS som moderklubb lämnade under förra säsongen spel i SSL pga motivationsbrist och avslutade säsongen i Östra SK. Nu har motivationen kommit tillbaka. - Jag vill börja spela igen. Motivationen är tillbaka och jag vill testa på spel på så hög nivå som möjligt, säger Emil till ibnytt.se

Forwarden Emil Kihlblom som förra säsongen gjorde 10 poäng på 17 matcher i SSL innan han bytte till Östra SK där han gjorde 13 poäng 7 matcher i Allsvenskan la efter säsongen av helt med innebandy. Nu vill Emil göra comeback.

– Jag vill tillbaka till högsta nivån. Motivationen har kommit tillbaka och jag vill spela igen. Framförallt nu när jag fått lite distans till det så känner jag att jag vill spela igen.

Har du hållit igång med träningen under sommaren? 

– Jag har ju tränat, men inte så mycket skivstänger eller innebandy så där fattas det en del. Men å andra sidan är jag mer sugen på att spela nu än tidigare så det kan väga upp.

Är det aktuellt med comeback i Mullsjö AIS eller är det andra klubbar som du vill spela i? 

– Det får vi se. Mullsjö är väl inte jätteaktuellt men jag är öppen för det mesta på hög nivå. Optimal vore om jag kunde kombinera med studier och innebandy samtidigt. Jag skulle gärna röra på mig till en annan stad och göra en ny satsning.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar