Allsvenskan

Allsvenska topplaget förlänger kontrakt

Allsvenska södras topplag Jönköping IK förlänger kontraktet med huvudtränaren Niklas Paulsson på 2+1 år med start säsongen 2017/2018.

Jönköping IK på andra plats i Allsvenskan Södra med 18 poäng, lika många som serieledaren Örebro Innebandy meddelade under fredagen på sin hemsida att de förlänger med huvudtränaren Niklas Pålsson.

Sportgruppens representant Adam Brobakken kommenterar förlängningen såhär:
– Fantastiskt roligt att vi lyckas behålla en av Sveriges mest intressanta unga tränare på ett längre avtal. Han har börjat bygga en kultur och mentalitet i JIK som överensstämmer med våra ambitioner både sportsligt och organisatoriskt. Niklas kommer bara att bli bättre för varje säsong som går ju mer erfarenhet han bygger på sig. Vi har som målsättning att utveckla våra unga talanger och ge dem rätt verktyg till att bli duktiga innebandyspelare både på plan och som förebilder och där ligger Niklas arbete i framkant.

Även tränare Niklas Pålsson är nöjd och förväntansfull på framtiden.
– Först känns det otroligt inspirerande att få fortsätta det arbetet vi påbörjat nu under 1,5 år. Vi har något spännande på gång, både lagmässigt och organisatoriskt. Det är roligt att få fortsätta i en klubb med många eldsjälar som brinner för föreningen och deras medlemmar. Vi håller på att skapa en vinnarkultur som kommer att bära frukt idag, imorgon och lång tid framöver och den resan vill jag vara del av. Sedan känner jag ett starkt förtroende från gruppen och laget vilket också var en bidragande orsak till att jag förlänger mitt kontrakt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar