Foto: Leif Jirebeck
Allsvenskan

”Hoppas på mer mål”

Örebro Innebandy placerar sig på tredje plats i tabellen inför dagens match mot Crafstaden. - Förra året blev det ju 2-2 hemma så jag hoppas på mer mål, säger Markus Lindgjerdet.

Örebro Innebandy har inlett årets säsong i Allsvenskan Södra bra med 17 inspelade poäng på 9 omgångar. Hela 81 mål har gjorts vilket är näst flest i serien. 7 av de målen har Markus Lindgjerdet gjort som även är uttagen till det norska VM-laget.

– Vi börjar bli mer och mer trygga i vårt spel. Det är många som känner att det är dags att ta klivet nu. Vissa matcher har vi tagit lite för lätt så uppgifter och därför har vissa resultat blivit som det blivit. Sett över hela säsongen så har vi gjort det okej men vi har ännu inte gjort en 100% insats. T ex gör vi 2 bra perioder mot Onyx och en dålig, likadant mot Visby kontrollerar vi matchen bra men inte kommer inte upp helt i nivå, säger Lindgjerdet till ibnytt.se

Idag lördag väntar match mot Craftstaden.

– Den blir sjukt intressant. Vi spelade ju 2-2 mot de hemma förra säsongen så jag hoppas på lite mer mål de här gången. De har gjort det bra i år och har ju Ekman och Zetterling som är riktigt duktiga spelare. De jobbar som ett lag och vi måste jobba hårt för segern.

Känslan i Örebros lag är god inför matchen.

– Vår förstafemma har sett bra ut i veckan så de blir att räkna med. Vår tredjefemma har levererat bra hela säsongen och även vi i andra spelar bra.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar