Foto: Per Wiklund
KAIS Mora

KAIS Mora har förstärkt ledarstaben

De senaste matcherna har Moras huvudtränare Noél Alm Johansson haft fler tränare än tidigare under säsongen. Nu tydliggör Mora fördelningen i ett pressmeddelande.

Moras ledarstab har utökas de senaste matcherna vilket vår bloggare Gittan A Gunnarzon varit inne på i ett blogginlägg. Noél Alm Johansson som är huvudtränare har haft förstärkning i båset av Roger Jonsson och Peter Wallin. Nu tydliggörs rollerna än mer. Alm Johansson kommer fortsätta som huvudtränare med Roger Jonsson som matchcoach och Peter Wallin kommer jobba med spelarna på individnivå.

– Jag är mycket nöjd att vi kunnat arbeta fram den här konstellationen. Det har länge varit mitt önskemål att få arbeta på detta sätt och vi har nu möjlighet att ta laget till ytterligare en nivå i vår ambition att spela SM-final. Jag får tack vare att Roger och Peter står vid min sida möjligheten att arbeta ännu mer med matchanalys, taktiska detaljer och lägga upp matchplanen.  Jag känner fullt stöd från förening, spelare och ser verkligen fram emot att ta nästa steg.  Samtidigt hoppas vi såklart att Martin kommer snart tillbaka från sin sjukskrivning, säger Noél Alm Johansson i ett pressmeddelande.

Mora som förra säsongen spelade SM-final har inlett säsongen med 21 poäng på de inledande 10 matcherna. Lagkapten Anna Wijk är nöjd med det nya tränarupplägget.

– Vi i laget är nöjda med nya tränarstaben. De kompletterar varandra jättebra och med den kompetens som finns ger de oss mycket bra förutsättningar att lyckas.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar