Foto: Per Wiklund
Herr-VM 2016

Ta ut ditt VM-lag

Floorballfantasy lanserar det första fantasyspelet för VM i innebandy. Nu kan du som supporter ta ut ditt lag och tävla mot vänner och mot ibnytt.ses läsare.

Idag lanseras fantasysajten www.floorballfantasy.com för Innebandy VM vilken är en sajt där du som supporter kan skapa ditt eget VM-lag och tävla mot varandra.

– Vi på Floorballfantasy vill att supportrar ska vara mer involverade i VM och ge supportrar en chans att se och snacka om inte bara deras favoritlag utan alla lag som är med i VM. Ett sätt att göra det är att spela fantasyspel baserat på innebandy. När vi sökte hittade vi inget sådant spel och bestämde oss för att en sajt själva. Därför startade vi www.floorballfantasy.com, säger Floorballfantasy i ett pressmeddelande.

Floorballfantasy ger dig som supporter en möjlighet att med förutbestämd budget skapa ditt eget VM-lag genom att ta ut 1 målvakt, 4 backar och 6 anfallare. Varje spelare kan sedan i varje match erhålla poäng efter hur laget och spelare presterar. Gör din spelare mål får du mer poäng och är spelaren i det förlorande laget får du minuspoäng. Detta kan du läsa mer om på sajten. Det finns också möjlighet att byta spelare mellan omgångarna.

Vi på ibnytt.se kommer under VM ha en egen liga för alla läsare där vi ska utse ibnytt.ses bästa coach. Utmana oss genom att gå med i ligan.
Liganamn: ibnytt.se
Lösenord: ibnytt
Skapa ditt lag idag på: www.floorballfantasy.com

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar