Karlstad IBF

”Full fart från början”

3 mål från Adam Colling i Karlstads 7-6 seger mot Team Thorengruppen. Det första redan efter 8 sekunder. - Vi sa innan att vi skulle vara med från start och ja mål efter 8 sekunder är bra en start, säger Colling till ibnytt.se

Viktigt seger i botten av tabellen för Karlstad när de vann mot Team Thorengruppen. Det avgörande 7-6 målet sattes av Adam Colling som totalt gjorde 3 mål i matchen.

– Vi sa innan att vi skulle vara med från start och ja mål efter 8 sekunder är bra en start, Vi har ett tryggt försvarsspel som vi tror på som ger oss många spelvändningar, säger Colling till ibnytt.se

Historien från premiären upprepade sig med ett Thorengruppen som kom ikapp. Hur gick tankarna då? 

– Inget vi tänkte på direkt och vi har ändrat mycket sen premiären. Men visst, vi blir lite försiktiga i vårt spel och vågar inte riktigt anfall och kommer lite på hälarna och då släpper vi in bollar. Det är lite onödigt av oss och gå ner i tempo. Om de får styra spelet så är de duktiga.

7 mål på 18 skott. Ni är effektiva, något ni reflekterat kring? 

– Vi vill ju skjuta ännu mer så det är en låg siffra. Men det är inget vi snackat om direkt men det börjar studsa mer för oss nu än i början av säsongen. Det har vänt lite och vi kan börja fokusera uppåt i tabellen istället.

Ni går med segern upp på säker mark i tabellen.

– Det är gött. Det var en väldigt viktigt match för vår del att ta poäng även om vi spelar mindre bra. Vi har börjat vinna även om vi inte spelar det bästa spelet. Vi vill titta uppåt nu och det är jätteskönt att ha två lag bakom oss inför jul.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar