Foto: Per Wiklund
AIK IBF

Klart: Storvreta köper landslagsspelare

Storvreta har gjort klart med AIK och köper loss landslagscentern Joel Kanebjörk. - Det känns fantastisk kul att komma tillbaka till Storvreta IBK, säger Kanebjörk i ett pressmeddelande.

– Det är inget snack om att vi i Joel plötsligt får en mängd fina saker genom hans energi och hans ledarskap. Det är en spelare som unga spelare kan luta sig emot, säger Storvretas sportchef Kim Knudsen till unt.se 

Värvningen av Kanebjörk är ett köp av Storvreta.

– Jag vill inte uttala mig om det ekonomiska och vi har en deal mellan föreningarna om det. Men det ryms i våran budget, säger sportchefen.

Kanebjörk fanns inte med igår när AIK mötte just Storvreta då föreningarna var i förhandling. Förhoppningen är att han är spelklara redan imorgon lördag i hemmamatchen mot Växjö.

– Jag jobbar stenhårt på att få all formalia på plats. Vår förhoppning är att han spelar i morgon mot Växjö och han kommer och tränar med oss redan i dag, säger Knudsen.

 

Kanebjörk själv kommenterar övergången:

– Det känns fantastisk kul att komma tillbaka till Storvreta IBK. Det skall bli riktigt kul att återigen få ta på sig den röda tröjan och jag ser fram emot att träffa grabbarna i laget på träningen i dag. Jag uppskattar min tid i AIK och jag är glad, att AIK och Storvreta kunna komma överens om övergången, säger Joel Kanebjörk, som fortsätter

– Jag kommer kunna bidra med energi och beslutsamhet och jag vet vilken kompetens, som finns i laget, så jag hoppas även kunna lyfta min omgivning med mina kvaliteter, avslutar Joel Kanebjörk.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar