Foto: Per Wiklund
Övrigt

Samuelsson om All Star Games: ”Det är på tiden”

All Games kommer spelas den 27 maj i Eriksdalshallen. En av stjärnorna som kommer vara med är Storvretas lagkapten tillika landslagsmannen Mattias Samuelsson.

Den 27 maj spela All Star Games Floorball och en av spelarna som kommer delta är Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson.

Vilket var din första tanke när du fick höra talas om All Star Games? 

– Att det var på tiden att någon tar tag i det. Jag känner själv att det är en väldigt bra idé. Det finns jäkligt mycket bra innebandyspelare och det kan vara svårt att få ut allting på en vanlig match. Häftigt att kunna visa upp det andra former, säger Samuelsson.

Varför är det en bra ide? 

– Framförallt för fansen att kunna se stjärnorna i mer avslappnande former. Vi kan säkert komma närmare publiken och de får en möjlighet att komma närmare än på en vanlig match. Det blir mer avslappnat och vi kan möta publiken.

Det pratas om show och profiler. Vad kan publiken förvänta sig av dig? 

– Jag försöker alltid bjuda på ett leende. Innebandy är det roligaste som finns och det är viktigt att visa det. Här blir ännu ett tillfälle att visa det och jag kan vara ännu mer avslappnad än på match. Det jag framförallt bidrar med är väl glädje, humor och leende. Tittar vi mer på skills så är min bästa egenskap farten. Jag är snabb men jag kan också hantera situationer i hög fart, passa i hög fart och ta avslut.

Varför tycker du att man ska åka till Eriksdalshallen den 27:e maj? 

– Som publik får man se och komma närmare oss både på planen och som människor. Vi kommer visa hur roligt innebandy är och hur mycket vi njuter av att spela. Jag tror skills competions kommer bli kul att se men också de andra grejerna. Kan man komma ska man definitivt göra det.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar