Podcast

Plastpodden 2.0

Lyssna på Platspodden 2.0 med Lars Lindberg tillsammans med intressanta gäster.

Avsnitt 8

En av svensk idrotts största personligheter Lasse Granqvist gästar Plastpodden. Lasse Granqvist är känd för sin eminenta förmåga att förmedla sportens känslor, men i den här intervjun ger han även sin syn på innebandysportens utmaningar och styrkor.

Avsnitt 7

Det sjunde avsnittet agerar ett rakt uppsnack inför kvällens femte och avgörande semifinal mellan Kais Mora och Täby. Innebandybloggaren och experten Gittan Ahonen Gunnarsson gästar tillsammans med Endres tränare Alexander Brinkmann och ger sina vinkar på hur dagens semifinal kommer att avgöras, men så klart en hel del annat som grädde på moset.

Avsnitt 6

Två av innebandyns största lirare gästar Plastpodden i ett och samma avsnitt. Vi välkomnar Niklas Jihde och Mathias ”Bult” Larsson. Det här avsnittet är helt enkelt så bra att det inte behöver någon ytterligare förklaring…

 

Avsnitt 5

I det femte avsnittet av Plastpodden så utser vi årets spelare på samtliga positioner på såväl herr- samt damsidan. Innebandyagenten Jonas Thomson gästar också och pratar om kommande silly season-bomber. Jonathan Rudman om slutspelet och sist men inte minst landslagets lagkapten Johan Samuelsson.

 

 

Avsnitt 4

”Vi har landslagsspelare som spelare som arslen”-citatet återupplevs av Mattias Samuelsson som start, vi mellanlandar i om vi ska få en ny Alexander Rudd Falun-Storvreta-gate och dessutom gästar Kim Nilsson och pratar om revanschlusten efter både VM-silvret och SSL-missen.

Avsnitt 3

Ska Kim Nilsson vara med i landslaget när han spelar i allsvenskan? Kan en bebis få rött kort i innebandy? Vad är Patrik Åmans värsta tjuvknep han använde sig av i slutspelet och vad tycker Aftonbladets innebandyreporter Jonas Gustavsson om slutspelet. Allt det behandlar vi i veckans Plastpodden.

Avsnitt 2

Innebandypodcasten Plastpodden är tillbaka nu med Alexander Rudd som berättar om sin säsong, blindmålet, missen av VM, mörka tankar och en ljus framtiden. Anna Wijk pratar om damernas slutspel och lite om hennes egen framtid. Måns Parsjö-Tegner avslöjar sin lagkapten och dessutom sorterar han IBK Dalens säsong.

Avsnitt 1

Pixbos Martin Östholm om Pixbos kvartsfinalsjuka, vem som är världens bästa målvakt och vilka de största svinen i SSL är. Dessutom TV4:s innebandyorakel Micael Fasth med härliga historier. Svenska spel och TV4:s expert Stefan Edberg analyserar slutspelen och initiativtagaren till ”Play For Charity”, Jakob Arvidsson pratar om välgörenhetsvinden som just nu blåser genom innebandysverige

Intervju med Lars Lindberg om Plastpodden

Följ Plastpodden på Facebook och Twitter.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

AIK IBF

TV: Patrik Hagberg: ”Ser fram emot att spela slutspel”

Seriepremiär för AIK på söndag hemma mot Dalen.
Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

IB-Play

TV: Anna Jakobsson om nya expertrollen

Intervju med TV4s nya expert Anna Jakobsson.
Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

IB-Play

TV: Highlights Malmö-Västerås Rönnby

Se målen från matchen Malmö-Västerås Rönnby. Slutresultat 3-7. Hattrick av Västerås Rönnbys Izabell Rydell.
Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

Endre IF

TV: Highlights Dalen-Endre

Se målen från matchen Dalen mot Endre. Slutresultat 2-4.
Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel

Foto: Idrottsfoto
Jönköpings IK Dam

Hattrick av Elm i nykomlingsmötet

Nykomlingsmöte direkt i seriepremiären blev en målfest med där Jönköping vann med 8-4. Tre av målen gjorde av Cajsa Elm.
Serie: SSL-Dam. Matchstart: 13:30
Jönköpings IK
8 - 4(3-3, 0-1, 5-0)
Telge SIBK

De båda nykomlingarna Jönköping och Telge möttes direkt i seriepremiären inför 382 åskådare i Jönköping. Ett möte som skulle bli målrikt. Jönköping fick en kanonstart på året säsong med mål redan efter 33 sekunder. En väl inövad frislagsvariant från hörnet satt precis som den skulle där Linnea Juhlin avslutade med backhand upp i nättaket.

– Väldigt skön start för oss. Redan där känner man att det vi gjort tidigare kommer att fungera även i SSL, säger Jönköpings Cajsa Elm om frislagsmålet.

TV: Se frislagsmålet här

Första perioden skulle bli jämn och ställning 3-3 efter 20 minuter. Efter en lugnare andra period med 1 mål av Telges Therese Gustafsson skulle målproduktionen komma igång igen i den tredje period och då för hemmalaget som gör 5 mål och vinner matchen 8-4.

– Jag tror att vi kan rycka i tredje för att Telge gick på två femmor och inte orkade. Inför tredje går vi ner lite på folk vilket drar upp tempot samtidigt som våra avlastare gör det riktigt bra. Vi vill verkligen vinna och bestämmer oss för det, säger Elm och utvecklar.

– Jag tycker premiären blev som jag trodde den skulle bli. Väldigt mycket kamp och även om vi släpper några enkla mål så tycker jag att det är vår match. Man måste tuffa till sig mer i SSL och det ju längre matchen går desto mer tycker jag att vi gör det.

Tre mål av 17-åriga Cajsa Elm i hennes SSL-debut.

– Jag drabbas inte av premiärnerver utan bara kör. Vi har väldigt bra klaff i vår femma. Ett mål gör jag själv men de andra två är riktigt bra passningar. Sen att det är just jag som gör tre är väl mer tillfälligheter. Skönt att vara igång och skönt att inleda med en seger, säger Elm.

TV: Se målen från matchen här

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Nästa artikel