Foto: Björn Sandberg
Malmö FBC

Torikka fortsätter i Malmö

Malmö FBC har förlängt kontraktet med Emma Torikka.

Malmö FBC har förlängt kontraktet med Emma Torikka över nästa säsong. Torikka som anslöt till Malmö inför den här säsongen från Olofströms IBK har en lång meritlista med ett SM-guld med IKSU 2011/12 högt upp på meritlistan.

– Spelglädjen och drivet finns fortfarande där. Känner även att med detta året som erfarenhet kan nästa år bara bli ännu bättre sett till både förberedelser, resor och allt runt omkring som skall vara fungerande, säger Torikka om det nya kontraktet till Malmös hemsida.

Den här säsongen har Torikka gjort 7 mål och 14 poäng när Malmö tog sig till sitt första slutspel.

– Säsongen har varit lite berg- och dalbana men slutligen nådde vi vårt mål vilket var slutspel. Mina individuella mål handlade i mångt och mycket om logistiken och hur jag skulle få ihop det ”övriga” livet samt att komma in i gruppen och få ”vi-känsla”, vilket har gått över förväntan.

Malmö som även förlängt med stjärnan Ellen Rasmussen har målet klart att även ta sig till slutspel nästa säsong.

– Slutspel är ett mål att sträva efter helt klart. Sen vill man alltid göra bättre än fjolåret så att ta oss förbi kvartsfinalen är något vi har att slå. Även mina individuella måleftersträvningar är att göra det bättre än den gångna säsongen, så lite mera förhoppningsvis, avslutar Torikka.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar