Foto: Granlo BK
Allsvenskan

Daniel Nordlund lämnar Warberg för Granlo

Granlo BK förstärker truppen med hemvändaren Daniel Nordlund, senast i Warberg IC.

Efter två säsongen i Warberg och SSL vänder Daniel Nordlund tillbaka till Medelpad och Granlo BK. En välkommen förstärkning för Granlo.

– I Danne får vi den spelartyp som vi kanske saknade mest av allt förra säsongen. En ledare i attityd och inställning. En spelare som kan agera konservöppnare i jämna matcher. Att han är i en perfekt ålder för vår satsning mot Superligan gör inte saken sämre, säger Granlos tränare Magnus Svensson i ett pressmeddelande.

Året i Warberg har delvis varit skadefylld med två benbrott. Trots det har har Nordlund producerat poäng och utvecklats som spelare.

– Vi fick möta en bättre och mer komplett Danne Nordlund i den matchen. Han hade tagit sin spelförståelse och sitt passningsspel till en ny nivå, säger Magnus Svensson.

Nordlund själv kommenterar flytten från Warberg till Hallands-Nyheter. 

– Och hade jag bara tagit hänsyn till innebandyn, så hade jag stannat kvar, säger 23-åringen. Men jag flyttar hem till Medelpad för familjens skull.Och då var Granlo ett ganska enkelt val, fast det då också blir spel i Allsvenskan, dock i den norra serien.

 

SE OCKSÅ: Daniel Nordlunds hattrick mot Höllviken

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar