Rönnby IBK

Tre kontraktsförlängningar i Rönnby Västerås

Rönnby Västerås förlänger kontraktet med tre spelare över nästa säsong.

Rönnby Västerås har presenterat kontraktsförlängning med tre spelare till nästa år. Bland de unga talangen Jonna Sjöberg och landslagsmeriterade Jennifer Lindholm.

Jonna Sjöberg 

– Det är ett riktigt bra val av Jonna. Med Jimmy Gunnstedts och Karolina Widars ledarskap kommer hennes utveckling att fortsätta. Miljön i Tigers gör att hon får en framträdande och tydlig roll som är gynnande för henne. Jag tror att vi snart får se Jonna även i A-landslaget, hon har alla förutsättningar att nå dit, balanserad och målmedveten, kommenterar VästeråsRönnbys ordförande Hannu Högberg i ett pressmeddelande.

Jennifer Lindholm 

– Under Jennifer Lindholms andra säsong i VästeråsRönnby blommade hon ut ordentligt. Klart imponerande backspel. En stark spelare som verkligen vågar utmana och gå med bollen. Tyvärr skadad en bit in i säsongen och missade därför slutspelet men är nu i full gång med innebandyspelandet, kommenterar pportsmanager Bo Hägglöf.
Kajsa Andgrim 
– Kajsa har varit Rönnby trogen sedan innebandylekis och personifierar verkligen föreningens devis om att gå hela vägen. Från lekis till flicklag, juniorlag, utvecklingslag och så SSL. Erfarenhet finns då hon tillhört SSL-teamet sedan 2013. En fysisk spelare med ett starkt skott som trivs mest som center men som även kan spela back och forward. 16 SSL-poäng blev Kajsa Andgrims skörd den senaste säsongen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar