Foto: Leif Jirebeck
Allsvenskan

Allsvensk målvakt till Örebro Innebandy

SSL-nykomlingen Örebro Innebandy förändrar på målvaktspositionen och värvar Adrian Kodelja från Craftstaden. Samtidigt lämnar målkvakten Martin Cyrén.

Örebro Innebandy har gjort klart med målvakten Adrian Kodelja från Allsvenska Craftstaden. Kodelja född 1996 har de senast säsongerna varit förstemålvakt.

– Adrian är redan en riktigt stabil målvakt trots hans ringa erfarenhet. Vi har följt honom extra under året i Craftstaden där vi tycker han varit väldigt betydelsefull. Adrian är dessutom väldigt träningsvillig och vi är övertygade om att han tillsammans med vår målvaktstränare, Philip Neogard, kommer fortsätta att utvecklas, Erik Eskils från Örebro Innebandys sportgrupp i ett pressmeddelande.

Kodelja kom till Craftstaden säsongen 2015/16 från Vöikers. Den här säsongen var han dessutom med Växjö Vipers i en SSL-match.

– Detta ska bli riktigt roligt! Örebro har varit det alternativ som känts mest inbjudande och intressant sedan den första kontakten med mig gjordes! Ser fram emot säsongen 17/18 väldigt mycket eftersom det kommer bli en tuff men lärorik säsong, där det kommer krävas att vi presterar på toppen av vår förmåga i varje match. Har fått väldigt fina intryck av klubben, staden och människorna som är aktiva i föreningen så det känns som ett bra val att hoppa på detta framgångståg.

– Örebro Innebandy verkar vara en förening på frammarsch som har fina förutsättningar och möjligheter för att både på lång och kort sikt etablera sig i Innebandysveriges finrum.

Örebro Innebandy meddelar även att målvakten Martin Cyrén lämnar föreningen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar