Foto: Calle Ström/IFF
Mullsjö AIS

U19-landslagspelare till Mullsjö

U19-landslagspelaren Filip Wiklund som förra säsongen var utlånad till Mullsjö har nu skrivit på ett tvåårskontrakt med Mullsjö. – Det känns grymt bra att ha kritat på, säger Wiklund.

Mullsjö AIS gör sitt tredje nyförvärv och värvar Filip Wiklund från Fagerhult Habo. Wiklund som redan den här säsongen avslutade säsongen med Mullsjö på lån.

– Det har varit en bra säsong. Att spela förstafemman i en VM-final var inget jag hade förväntat mig när jag togs ut som reserv till första lägret på Bosön. Och att få spela slutspel med Mullsjö var häftigt. Den upplevelsen att spela innebandy inför publiken i Nyhemshallen går inte att jämföra med något annat jag varit med om. Vi har Sveriges bästa innebandypublik, säger Wiklund till Mullsjö hemsida och utvecklar valet av Mullsjö:

– Det är högre tempo, ett snäpp bättre innebandyspelare och för min egen utveckling så vill jag ta det här steget. Den trupp som Mullsjö har inför nästa år håller riktigt hög klass på alla positioner så jag ska göra allt jag kan för att kriga till mig en plats. Jag kan bidra med fart, energi och finess, säger Filip Wiklund.

Wiklund blir Mullsjös tredje och sista förstärkning till nästa säsong

– Vi stänger truppen med en riktigt lovande forward som vågar ta för sig och är kraftfull på planen. Det är en del i vår långsiktiga strategi att bygga för framtiden med lokala talanger från bygden. Jag är oerhört glad över att Filip väljer att ta steget, säger sportchefen Jesper Axell.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar