Foto: Idrottsfoto
Rönnby IBK

Två viktiga kontraktsförlängningar i Rönnby

Rönnby Västerås har förlängt kontraktet med både Linnéa Nilsson och Karin Nygren.

Rönnby Västerås har skrivit nytt kontrakt med backen Karin Nygren och forwarden Linnea Nilsson. Två viktiga kontraktsförlängningar för Rönnby.

Karin Nygren är uttagen i guldsteget och fortsätter nu alltså i Rönnby vilket glädje sportmanager Bo Hägglöf som beskriver Nygren:

– En back med potential att komma med i landslaget. Rörlig och snabb som har en offensiv växel till att ta fram. Äger ett mycket bra skott som Rönnby hoppas få användning för i år. Stark och obekväm för motståndarna att möta, säger Hägglöf i ett pressmeddelande.

Rönnby har även förlängt kontraktet med Linnéa Nilsson som förra säsongen ingick i landslagets topp och talang (nuvarande guldsteget) och den här säsongen gjorde 39 poäng.

– Jag är väldigt glad att Linnéa stannar. En mycket viktig spelare som även fått chansen i A-landslaget. En teknisk och finurlig forward samt sniper av rang. Linnéa är en spelare som bjuder på innebandygodis på högsta nivå och därför så härlig att få se i Rönnbytröjan, säger Rönnbys ordförande Hannu Högberg.

Själva kommenterar Nilsson och Nygren de nya kontrakten:

– Det är skönt att äntligen tagit ett beslut efter några riktigt tuffa veckor. Utifrån den sociala situationen, bland annat med studier så är Rönnby det bästa alternativet för att kunna prestera fullt ut. Jag ser verkligen fram mot kommande säsong, säger Linnéa Nilsson.

– Det känns bra att ett beslut är taget. Vi har mycket nytt inför kommande säsong och det känns väldigt spännande. Ser även fram emot att kunna utvecklas ännu mera denna säsong, säger Karin Nygren.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar