Foto: FHIB
Allsvenskan

Fagerhult Habo värvar från Månsarp: ”Riktig vinnarskalle”

Fagerhult Habo värvar Rickard Eklöf från Månsarp. - Grymt skönt att få in en riktig vinnarskalle i laget. Vi saknar lite av den varan så detta kommer bli helt perfekt, säger från Fagerhult Habos sportgrupp Andreas Linderum.

Fagerhult Habo i Allsvenskan Södra har gjort klart med en ny spelare. Rickard Eklöf värvas från Månsarp.

– Det känns sjukt bra, jag har blivit väl mottagen av hela gänget och är grymt laddad, säger Eklöf i ett pressmeddelande och förklarar valet av Fagerhult:

– Jag valde Fagerhult då jag tror på deras nya tränar-duo och deras fiosofi, jag har lite koll på laget sen tidigare och det är sköna lirare.

Eklöf som gjorde 12 mål och 9 assist i divison 3 har förutom spel i Månsarp har även spelat i divison 2 med Nässjö och beskriver sin spelstil:

– Energisk, inte rädd för lite smuts under naglarna. En go gubbe att ha i laget, hoppas kunna bidra med lite läckra pass vid bortre stolpen. Mitt drömsenario är alltid att se till att motståndarens poängkung går poänglös från matchen.

Sportgruppens Andreas Linderum är otroligt nöjd:

– Grymt skönt att få in en riktig vinnarskalle i laget. Vi saknar lite av den varan så detta kommer bli helt perfekt! Ett mycket intressant nyförvärv, avslutar Linderum

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar