Foto: Idrottsfoto
Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo förlänger med målvakten Agnes Lindblom

Pixbo Wallenstam har skrivit nytt kontrakt med andremålvakten Agnes Lindblom. - Mitt personliga mål är att få mer speltid än tidigare vilket innebär hårt slit. Vill fortsätta utveckla både mitt målvaktspel och min fysik, säger Lindblom.

Målvakten Agnes Lindblom, 23, förlänger med Pixbo Wallenstam ytterligare två år. Agnes kom till Pixbos akademilag säsongen 2012/2013. Två säsonger senare lyftes hon upp till SSL-laget.

Pixbos målvaktstränare Pontus Boman tycker det är väldigt givande att jobba med Agnes.

– Det är väldigt kul att Agnes väljer att fortsätta. Vi har jobbat med varandra i viss utsträckning ända sedan min första säsong i Pixbo och det har varit roligt att se hennes framsteg, särskilt under säsongen 16/17. Hon är en bra målvakt och vill alltid utvecklas. Jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma, säger Pontus Boman i ett pressmeddelande.

Agnes själv trivs väldigt bra i Pixbo Wallenstam och hade inga funderingar på att byta förening.

– Jag trivs väldigt bra både i laget och i föreningen. Då jag dessutom kommer börja plugga på Chalmers till hösten kändes det som att självklart val att stanna i klubben. Mitt personliga mål är att få mer speltid än tidigare vilket innebär hårt slit. Vill fortsätta utveckla både mitt målvaktspel och min fysik, säger Lindblom.

Agnes förväntar sig att det kommer bli en rolig nästa säsong.

– I år visade vi vilken lagmaskin vi är och att vi att vi fortfarande är ett topplag att räkna med. Jag tycker vi gjorde riktigt bra matcher i slutspelet, så om vi spelar på den nivån har vi alla möjligheter att vinna SM-guld.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar