Foto: Warberg IC
SSL-Dam

Två unga spelare på dubbellicens till Warberg

Warberg har gjort klart med Anna Ekdal och Moa Bernvid som kommer spela med Warberg på dubbellicens från Lindome.

18-åriga Anna Ekdal och 16-åriga Moa Bernvid från Lindome IBK kommer spela med Warberg IC på dubbellicens kommande säsong i kombination med spel i Lindome.

– Vi ville få in ett par offensiva spelare som steppar upp konkurrensen om forwardsplatserna. Det ger oss också fler alternativ att laborera med i femmorna och vi blir inte lika känsliga för skador med en bredare trupp, säger Warbergs tränare Patric Löfborg till Warbergs hemsida.

Båda spelare beskrivs av Warberg som spelare som tillför speed och teknisk skicklighet och gör konkurrensen än hårdare i truppen.

– Mina förväntningar är att utvecklas och bli en bättre innebandy spelare både på plan och utanför och i Varberg tror jag att ja kan få den lilla extra träningen som behövs för att utvecklas. Jag kommer bidra med positiv energi på bänken, på plan och förhoppningsvis ett och annat poäng, säger Bernvid.

Anna Ekdal som förra säsongen gjorde 7 mål och 8 assist i Allsvenskan Södra kommenterar möjligheten att spela i Warberg:

– Mina förväntningar är framförallt att utvecklas som spelare men även som person. Jag tror att Warberg är en perfekt klubb att göra detta i. Jag kommer bidra med fart, glädje och rätt inställning som jag tror kan hjälpa laget genom säsongen, säger Ekdal.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar