Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Ojaniemi förlänger med Pixbo

Martin Ojaniemi som ryktat till Jönköping stannar i Pixbo. Det nya kontraktet är skrivet på två år.

Pixbo Wallenstam har förlängt kontraktet med Martin Ojaniemi. Ojaniemi som har ryktats till SSL-nykomlingen Jönköping.

– Vi är glada att Martin Ojaniemi förlänger med Pixbo Wallenstam säger elitsansvarig Kalevi Pessi i ett pressmeddelande och utvecklar

– Han är en back som smäller på ordentligt och är inte sen att täcka skott. Något som kommer behövas i det nya Pixbo Wallenstam herrlag.

Förra säsongen gjorde Ojaniemi 2 mål och 4 assist från sin backposition

– Martin är duktig på att gå in i närkamper och tillägger att han har ett bra passningsspel och sällan slår bort en passning. Dock vill jag att han skall använda sitt skott lite oftare, säger Pixbos nya tränare Jonas Eliasson.

Ojaniemi själv kommenterar det nya kontraktet på två år:

– Min sambo och jag trivs väldigt bra i Göteborg så att skriva på för Pixbo Wallenstam känns helt rätt för mig. Framtiden för laget ser spännande ut och jag tror vi har en bra chans nästa säsong. Men jag tror vi måste rycka upp oss i viktiga matcher och i slutspelet, säger Ojaniemi och fortsätter:

– Sen jag kom till laget för tre år sedan har jag tagit ett större defensivt ansvar ett större ansvar vid sidan av planen gentemot nya och unga spelare. Laget har under mina år här utvecklat träningsmentaliteten och känns starka inför kommande säsong. För egen del önskar jag fila mer på min offensiv och bli farligare i anfallszon samt ta mer avslut.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar