Andreas Beckius (t.v) Dennis Blomberg (mitten) Fredrik Gustavsson (t.h) Foto:
Allsvenskan

Tre nyförvärv till Djurgården

Djurgården har gjort klart med två poängspelare och en målvakt.

Allsvenska Djurgården som kvalade upp till SSL har gjort klart med tre nya spelare till kommande säsong. Det är Fredrik Gustavsson, Andreas Beckius och Dennis Blomberg som förstärker laget.

Fredrik Gustavsson kommer närmast från schweiziska Ticino där Gustavsson kom fyra i poängligan med 51 på 19 matcher i NLB vilket är det schweiziska andra divisionen.

– I ”Guzz” får vi en klassisk bågspelare som älskar att skjuta och showa, säger Djurgårdens tränare Mikael Öhman till Djurgårdens hemsida.

Dennis Blomberg ansluter från Balrog där han den gångna säsongen gjorde 44 mål och 10 assist i division 1.

– Vi får in en forward som har en förmåga att vara på rätt plats och vid rätt tillfälle i den offensiva delen av planen, säger Mikael Öhman och utvecklar:

– Dennis är också en spelare som har en härlig inställning och jobbar alltid för laget i så väl det offensiva som defensiva spelet, avslutar Mikael Öhman.

Djurgården förstärker även på målvaktspositionen med Andreas Beckius, senast i Tyresö Trollbäcken. Beckius som tidigare även spelat i Visby IBK i allsvenskan och för både Balrog och Tyresö Trollbäcken i SSL.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar