Foto: UMEACITY.SE
Allsvenskan

Umeå City förstärker

Umeå City förstärker laget med balansspelaren Christian Åhman.

Christian Åhman med ett förflutet i det Karlstadlag som gick upp i SSL 2015/16 förstärker Umeå City IBK i Allsvenskan Norra.

– Har fått sköna vibbar efter att ha först pratat med Lundkvist (Janne, sportchef Team Thorengruppen) och sedan Jernberg (Daniel, sportchef  Umeå City IBK), säger Christian Åhman till umeacity.se.

24-årige Åhman hann innan han drog på sig en skada med att spela några matcher i SSL för Karlstad. Den förra säsongen spelade Åhman hos GS 86 IAF i division 1 där han gjorde 22 mål och 10 assist. Han beskriver sig själv som spelare som en spelare med:

– Bra speluppfattning samt bra pass. Skulle kanske skjuta lite mera och det kan vara ett litet minus men det sista är jag medveten om, säger Åhman som minns en match från säsongen i SSL lite extra:

– En match som jag kommer ihåg var när vi spelade borta mot Falun. Tror att vi förlorade med 11-8 men var med under ganska lång tid. Härlig känsla att få möta spelare som Alexander Galante Carlström och Emil Johansson och en stor publik.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar