Foto: Jonathan Rudman
Mullsjö AIS

Mullsjö vinnare av Sibylla Elit Cup

Mullsjö vann finalen av Sibylla Elit Cup med till slut klara 11-5 över Höllviken.

Mullsjö med båda nyförvärven Anton Vestlund och Rikard Eriksson visade hög klass under hela Sibylla Elit Cup. Så även i finalen där laget ställdes mot Höllviken. Ett Höllviken som även de imponerat med segrar över både Växjö och Wiler Ersigen.

Finalen inleddes jämnt både sett till spel och i målprotokollet. Höllviken fortsatte att som hela turneringen visa upp ett uppoffrande försvarsspel och klarade länge av att hantera Mullsjös höga tempo.

– Vi försöker alltid hålla högt tempo, bra fart och hög energi. Det känns som vi är lite snabbare än de flesta lagen och vi försöker utnyttja det, sa Mullsjös nyförvärv Anton Vestlund efter matchen.

I slutet perioden ryckte Mullsjö med sitt höga passningstempo om offensiva spel ifrån till ledning 7-4 inför sista 20. Väl där i den tredje perioden utökades ledningen till och Mullsjö vann med till slut med 11-5. Två av målen signerat nyförvärvet Rikard Eriksson med två kanonskott från höga slottet.

– Skönt att börja med en seger. Vi känns bättre än de hela tiden. Vi börjar lite segt i första perioden och bjuder in dem med lite lätta mål. Men sen tar vi över matchen i andra och tredje och visar vilka som är bäst, säger Vestlund

TV: Se intervjun med Anton Vestlund 

Även Mullsjös tränare Andreas Elf var nöjd efter matchen.

– Vi ska inte dra för stora växlar av det här. Resultat är inte det viktigaste, men det är skönt att man kan fokusera på prestation men ändå få med sig resultaten. Säga var man vill, bygga upp en vinnarkultur trots att vi fokuserar på prestationen är väldigt skönt, säger Mullsjös tränare Andreas Elf till jnytt.se 

Se målen från matchen här 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar