Foto: pixbo.se
Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo Wallenstam presenterar ny back

Olle Berg som redan debuterat för Pixbo Wallenstam är nu presenterad av klubben. - Mina första intryck av klubben är att den är väldigt professionell och seriös, säger Olle Berg

Backen Olle Berg som redan har debuterat i Pixbo Wallenstams tröja är nu officiellt presenterad av klubben.

– Olle är en fysisk spelare som gärna går in tufft i närkamperna. Han har bara gjort en säsong i division ett i Carlshamn, med det i bagaget tycker jag han gör det väldigt bra hos oss och han har kommit in väldigt bra i gruppen, säger Pixbo Wallenstams tränare Jonas Eliasson.

Berg var med och spelade med Pixbo Wallenstam under Czech Open.

– Det var en väldigt lärorik turnering och ett bra tillfälle att lära känna gubbarna i laget samt vårt spelupplägg. Mina första intryck av klubben är att den är väldigt professionell och seriös, säger Olle Berg.

Att det blev flytt till Göteborg och Pixbo Wallenstam istället för Carlshamn förklarar Berg:

– Ja, Min flickvän kom in på en utbildning här i Göteborg och i samma veva hörde klubben av sig, jag blev jätteglad för den här chansen.

Pixbo Wallenstams elitansvarig Kalevi Pessi är som vanligt nöjd när en ny spelare ansluter till föreningen:

– Olle Berg är en kraftfull spelare som inte viker undan i närkamper. SSL har blivit mycket mer fysiskt, framförallt i slutspelet så Olles spetsegenskaper kommer att vara en stor tillgång. Det är också spännande att se en ung spelare kliva upp från en lägre serie och ta för sig i SSL, kommenterar Kalevi Pessi.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar