KAIS Mora

Sent nyförvärv till Mora inför kvällens premiär

Mora som värvat starkt inför säsongen har gjort klart med Annie Moreau som är med truppen i kvällens seriepremiär mot IKSU.

KAIS Mora som redan värvat My Kippilä, Frida Bäfve, Amanda Öhman och Alva Nordmark har gjort klart med ytterligare en spelare. Det är Annie Moreau som i somras var klar för allsvenska FBC Kalmarsund som ansluter till Mora. Moreau bröt tillsammans med Kalmarsund kontraktet i början av september. Nu väntar istället spel i SSL.

– När KAIS Mora hörde av sig så kändes det rätt. Jag kunde inte säga nej. Jag vill spela med de bästa i världen för att sedan själv bli en av dom, och när jag fick chansen så kändes det rätt. Det känns som att jag kommer utvecklas som mest i KAIS, därför kändes det valet rätt. Det ska bli riktigt spännande och jag ser fram emot att spela med KAIS Mora, säger Moreau till Kais Moras hemsida.

Det är ytterligare en back som ansluter till Mora. Enligt uppgifter väntas dock Moreau spela på en offensivare position i kvällens premiär.

– Jag är en offensiv back som skjuter mycket backskott. Jag gillar att ha boll och vara en spelfördelare. Kan spela på alla positioner.

Förra säsongen gjorde hon 4 mål och 3 assist på 10 matcher med Östra SK i division 1. Innan dess har spelade Moreau i RIG Umeå under sin tid på Riksidrottsgymnasiet. På meritlistan finns även ett U19-guld. Sitt nya lag beskriver hon:

– Jag har tränat två innebandypass och laget känns så bra. Jag tycker att det är en riktig stark trupp med mycket kvalité och spets. Alla har välkomnat mig väldigt bra och jag känner att jag kommer trivas otroligt bra i KAIS.

LÄS OCKSÅ: Inför SSL DAM: KAIS Mora

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar