Foto: Per Wiklund
Höllvikens IBF

Andra raka segern för Höllviken

Andra raka segern för Höllviken efter att 7-6 borta mot Växjö.
Serie: SSL-Herr. Matchstart: 19:00
Växjö IBK
6 - 7(1-1, 2-3, 3-3)
Höllvikens IBF

Säsongens andra förlust för Växjö mot ett skåne-lag och tillika säsongens andra vinst för Höllviken när lagen följdes åt matchen igenom.

Det började med att Höllvikens Christoffer Andersson gjorde sitt första av 3 mål i matchen innan Växjö kvitterade och ställning 1-1 efter en period. Nämnde Andersson skulle se till att Höllviken hade ledningen med 4-3 efter två perioder. En som resulterade i en 7-6 vinst efter full tidd.

– Vår frälsare blev Dennis Sjöstedt som hittade rätt med vår segerboll efter 56.34. När Växjö gjorde 6–7 blev givetvis slutminuterna spännande. Växjö hade bland annat en boll som vi lyckades rensa bort på mållinjen, sa Höllvikens tränare Vidar Jonsson Wallin till Sydsvenskan.se 

Säsongens andra seger för Höllviken.

– Bara att välkomna tre nya poäng. Vi inledde seriespelet med två raka förluster men är på rätt väg igen, sa Vidar Jonsson Wallin och berömmer målskyttarna:

– Klart att Christoffer och Dennis skall ha lite extra beröm. De två gör fem mål tillsammans. Vi är annars ett lag där vi är beroende av kollektivet. I kväll vägde laginsatsen tyngst, sa Vidar Jonsson Wallin.

TV: Se Christoffer Anderssons hattrick här 

För Växjös del var det säsongens andra förlust mot ett Skåne-lag

– Det är inte bra någonstans. Jag vet inte vad. Även om vi ha två segar så har vi inte hittat spelet. Det är väldigt tydligt. Som det har sett ut så har det varit bedrövligt. Det är någonstans de banala grejerna som när vi täcker och går in i närkamper, säger Johan Roos till SMP.se 

TV: Se målen från matchen här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar