Foto: Arkivfoto/Per Wiklund
Mullsjö AIS

Tarenius tillbaka till Hovslätt på dubbellicens

Mullsjö AIS väljer att skriva dubbellicens med Hovslätt för Pelle Tarenius.

Pelle Tarenius som säsongen 2015/16 slog igenom med dunder och brak för Nässjö i division 2 där han gjorde 55 mål och 16 assist värvades till förra säsongen till Mullsjö. I november förra säsongen skrevs en dubbellicens mellan Mullsjö och Hovslätt för att ge Tarenius mer speltid vilket Mullsjös tränare Andreas Elf då kommenterade:

– Det är en utmaning för klubbarna att i längre perioder kunna hålla igång spelarna som inte spelar så mycket, sa Elf till ibnytt.se

Dubbellicens till Hovslätt upprepas även den här säsongen vilket Hovslätt kommenterar på sin hemsida.

”Vi är givetvis nöjda med denna utlåning då vi tror och hoppas att det kommer slå väl ut både för Pelle och laget. Det är fortfarande lite oklart kring hur upplägget kommer se ut framåt men han är som sagt uttagen redan till helgens match”

Förra säsongen gjorde Tarenius 9 mål och 5 assist på sina 11 matcher för Hovslätt i division 1. I SSL blev det totalt 8 mål och 5 assist i serie och slutspel. Den här säsongen har speltiden varit begränsad och Tarenius har gjort 1 mål och 1 assist för Mullsjö. Enligt Hovslätts hemsida kommer Tarenius vara med i Mullsjös trupp borta mot AIK på lördag för att även spela med Hovslätt borta mot Huddinge på söndagen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar