Kevin Rigogiannis var medi U19-landslaget under EFT i början av november Foto: Michael Peter
SSL-Herr

Bröderna Rigogiannis får chansen i SSL

Bröderna Kevin och Lucas Rigogiannis från Nykvarns IF får chans till spel i SSL.

18-åriga tvillingbröderna Kevin och Lucas Rigogiannis från Nykvarns IF i division 2 har båda skrivit på dubbellicens med Växjö Vipers.

– Otroligt spännande innebandyspelare, säger Växjös tränare Niklas Norden till Smålandsposten.

U19-landslagsspelaren Kevin Rigogiannis som är vänsterforward och broder Lucas som är center kommer båda finnas med i laget mot Sirius.

– Det känns riktigt kul att grabbarna får denna chans och Växjö känns som det självklara valet när det gäller utvecklingen av spelarna. Detta är en långsiktig grej vi gör tillsammans, kommenterar Nykvarns tränare Sebastian Wahlgren.

Kevin har den här gjort 14 mål och 7 assist på 7 matcher i division 2 och Lucas har gjort 6 mål och 3 assist på 4 matcher. Båda kommer alltså att finnas med i truppen mot Sirius imorgon torsdag.

– Det brukar vara intressanta och jämna matcher. Nu är det en ny säsong och nytt utgångsläge för båda lagen. Vi vill förstås göra en bra match. Det har krav på sig men det har vi med på vårt sätt. Jag känner att vi har spelare som ställer krav på sig själva och vill prestera lite till, spelarna har höga krav på sig själva och jag gillar det, säger Växjös tränare Niklas Nordén till Växjös hemsida och utvecklar:

– Sirius är ett mycket bra lag och på papperet har de kanske sitt bästa lag på länge. Nu har de inte riktigt tagit de kliv som de kanske förväntat sig i år. Vi ska vara inne i en av våra periodiserade formtoppar om inte sjukdomar och annat ställer till det och går för seger som vanligt, säger Nordén.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar