Podcast

Innebandypodden med Magnus & Magnus

Innebandypodden med Magnus & Magnus bjuder på stora och små nedslag inom innebandyn.

Säsong 2 –  avsnitt 20

Är Linköpings ork slut? Hur små marginaler skiljer det mellan Mullsjö och Storvreta? Varför sågar Stenbenke Salem? Är Lindås redo för SSL? Kan Pixbo vinna 3 raka mot IKSU? Hur går IBsilly?

 

Säsong 2 – avsnitt 19

Varför var kvartsfinalerna en besvikelse? Hur bra är Mullsjö? Hur går semifinalerna? Varför är kvalet till SSL dåligt upplagt? Kan någon rubba de fyra starka på damsidan? Vad är Mullsjösyndromet? Ibsilly startar så smått…
Detta och mer i dagens avsnitt av innebandypodden.se


Säsong 2 – avsnitt 17

Stenbenke intervjuer fyra tränare inför slutspelet på damsidan. Vilka är de fyra stora och vem är största utmanaren? Skall Sirius vinna SM-GULD? Är det Dalen eller Malmö som tar sista platsen? Vad skiljer Pixbo från övriga topplag? Hur ser Endre på säsongen? Svaren och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden.se

Säsong 2 – avsnitt 15


Bara en omgång kvar, vilka möts i kvarten? Hur många skott sköt Galante för att lära sig den nya Unihocklubban? Vad betyder AIKs uttåg ur SSL? Är Storvreta oslagbara? Vilken är den hemliga VIPERS låten som Stenbenke inte känner igen? Vad gäller egentligen när man räknar skott i IBIS? Hör svaren och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden.se

Säsong 2 – avsnitt 14

Dags för målkameror i innebandy? Vad har Nordisk kombination med innebandy att göra? Hur bör man räkna skottstatistik? Får AIK någon effekt av tränarbytet? Varför har Falun gått över till Unihoc?
Svaren och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden

 

Säsong 2 – avsnitt 13

Vilka åker ur SSL? Kommer Mullsjö spela i Norra derbygruppen nästa säsong? Vilket lag har gjort flest anmälningar i år? Gillar Elitklubbarna 4vs4 och straffar? Ska Solnahallen få gummigolv? Är det rätt att Sverige skall få VM-kvala?

Säsong 2 – avsnitt 12

Vad tyckte Sandberg var bäst och sämt 2017? Hur har Falun lyckats få så mycket publik? Hör Filip Nordkvist berätta om Faluns publikresa. Är det rökt för Team Thorengruppen i SSL? Vem åker ur och vem går till slutspel? Få reda på svaren och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden.se

 

Säsong 2 – avsnitt 11 

Har Johan Roos varit avstäng en hel säsong? Vad är initiativet ”Stå upp för damidrotten!”? Vad var bäst och vad var sämst 2017 enligt Stenbenke? Är det kört för Thorengruppen? Vilket lag drar mest och minst publik på sslplay? Få svaren och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden.se


Säsong 2 – avsnitt 9

Ser vi ett rekord i antalet utbytta tränare i SSL i år? Och är alla befogade? Ser vi några effekter av tränarbytena? Vad krävs av en tränare egentligen? Är målvakterna bättre eller straffläggarna sämre i år? Vilka ska stoppa Faluns framgångar och vad beror dom på? Vilka är säsongens flipp och flopp nu när halva snart har gått?

 

 

Säsong 2 – avsnitt 7

Är det bra att Sverige förlorar landskamper? Vad tycker vi om Ruddincidenten? Ska vi sätta hårdare straff om spelare skadar sig? Varför är alltid Växjös matcher kaotiska? Vilka lag vill vi se i SSL nästa säsong?

 

 

Säsong 2 avsnitt 6

Har luften gått ur Örebro och är JIK på väg upp? Varför släpper AIK in mest mål i ligan? Stor diskussion kring publikarbetet och skall Klinsten få större straff än Roos? Detta och mycket mer i detta avsnitt av innebandypodden.


Säsong 2 Avsnitt 5

 

SSL herr har rivstartat! Tre omgångar har gått, vilka överraskningar har hänt och vilka är nog inte så nöjda med sin start?
Får man mer folk vid fritt inträde?
Vilken regelmiss har uppstått vid det nya suddenstraffsupplägget?
Hör ögonvittne berätta om Holmér/Henriksson incidenten.
Får Holmér skylla sig själv?
Hur länge skall Henriksson stängas av?

magnusmagnus

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar