Podcast

Plastpodden med Lars Lindberg

Lyssna på Plastpodden med Lars Lindberg tillsammans med intressanta gäster.

Säsong 2 

Avsnitt 7 – Förändringens vindar måste blåsa snabbare

En rejäl djupdykning i samtliga kvartsfinaler på herrsidan, en tyckare från Lars om innebandyns avsaknad av statistik. Dessutom utser Kimmo Eskelinen och Lars grundseriens bästa forward, center, back och målvakt.

 

 

Avsnitt 6 – Kopiatorn, domarrummet, rockbandet

Uppsnack inför slutspelet, svep över veckan som har gått och framför allt en citatfight mellan Niklas Norden och Johan Astbrant inför kvartsfinalserien mellan Linköping-Växjö.

Avsnitt 5 – Unihocsiktet är inställt!

Veckans svep, AIK är inte längre ett SSL-lag, Dalen tog sista slutspelsplatsen, poängligakampen och uppsnack inför Mullsjö-Storvreta.

 

Avsnitt 4 – Savonen är klar 

Världens bästa back, kanske även spelare, Emil Johansson gästar podden och lär finska. Dessutom Niklas Norden om högt och lågt samt Team Thorengruppens Jakob Arvidsson.

 

Avsnitt 3 – Kim Nilsson håll käften-turnering

Avsnitt 3 av Plastpodden som i veckan gästas av förbundskaptenerna Andreas Lundmark och Mikael Hill där helgen Euro Floorball Tour står i fokus. Även ibnytt.ses reporter Jonathan Rudman är gäst för att diskutera den VM-trupp som presenteras på fredag.

 

Avsnitt 2 – När Carlström blev Galante

Avsnitt 2 av Plastpodden som i veckan gästas av världens bästa innebandyspelare 2017, Alexander Galante-Carlström. Dessutom Albin Skur och Mattias Samuelsson samt ett svep om vad som hänt den gångna innebandyhelgen.

Avsnitt 1 – Premiär för säsong två

Innebandypodcasten Plastpodden av Lars Lindberg gästas av Patrik Åman, Mikael Hill samt Ketil Kronberg. Vi pratar AIK:s defensiv, landslagsuttagningar och Ketil Kronbergs bladkris.

 

 

 

Säsong 1 

Avsnitt 8

En av svensk idrotts största personligheter Lasse Granqvist gästar Plastpodden. Lasse Granqvist är känd för sin eminenta förmåga att förmedla sportens känslor, men i den här intervjun ger han även sin syn på innebandysportens utmaningar och styrkor.

Avsnitt 7

Det sjunde avsnittet agerar ett rakt uppsnack inför kvällens femte och avgörande semifinal mellan Kais Mora och Täby. Innebandybloggaren och experten Gittan Ahonen Gunnarsson gästar tillsammans med Endres tränare Alexander Brinkmann och ger sina vinkar på hur dagens semifinal kommer att avgöras, men så klart en hel del annat som grädde på moset.

Avsnitt 6

Två av innebandyns största lirare gästar Plastpodden i ett och samma avsnitt. Vi välkomnar Niklas Jihde och Mathias ”Bult” Larsson. Det här avsnittet är helt enkelt så bra att det inte behöver någon ytterligare förklaring…

 

Avsnitt 5

I det femte avsnittet av Plastpodden så utser vi årets spelare på samtliga positioner på såväl herr- samt damsidan. Innebandyagenten Jonas Thomson gästar också och pratar om kommande silly season-bomber. Jonathan Rudman om slutspelet och sist men inte minst landslagets lagkapten Johan Samuelsson.

 

 

Avsnitt 4

”Vi har landslagsspelare som spelare som arslen”-citatet återupplevs av Mattias Samuelsson som start, vi mellanlandar i om vi ska få en ny Alexander Rudd Falun-Storvreta-gate och dessutom gästar Kim Nilsson och pratar om revanschlusten efter både VM-silvret och SSL-missen.

Avsnitt 3

Ska Kim Nilsson vara med i landslaget när han spelar i allsvenskan? Kan en bebis få rött kort i innebandy? Vad är Patrik Åmans värsta tjuvknep han använde sig av i slutspelet och vad tycker Aftonbladets innebandyreporter Jonas Gustavsson om slutspelet. Allt det behandlar vi i veckans Plastpodden.

Avsnitt 2

Innebandypodcasten Plastpodden är tillbaka nu med Alexander Rudd som berättar om sin säsong, blindmålet, missen av VM, mörka tankar och en ljus framtiden. Anna Wijk pratar om damernas slutspel och lite om hennes egen framtid. Måns Parsjö-Tegner avslöjar sin lagkapten och dessutom sorterar han IBK Dalens säsong.

Avsnitt 1

Pixbos Martin Östholm om Pixbos kvartsfinalsjuka, vem som är världens bästa målvakt och vilka de största svinen i SSL är. Dessutom TV4:s innebandyorakel Micael Fasth med härliga historier. Svenska spel och TV4:s expert Stefan Edberg analyserar slutspelen och initiativtagaren till ”Play For Charity”, Jakob Arvidsson pratar om välgörenhetsvinden som just nu blåser genom innebandysverige

Intervju med Lars Lindberg om Plastpodden

Följ Plastpodden på Facebook och Twitter.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar