SSL-Herr

Höllviken har laddat i 1,5 år!

Höllvikens IBF är tillbaka i SSL och är här för att stanna, i vilket fall om vi får tro tränare Vidar Jonsson. - Enda sen vi åkte ur serien har vi förberett oss på den här premiären. Vi är förberedda och laddade för en spännande och jämn säsong, säger Vidar Jonsson tränare Höllviken.

Hur har försäsongen varit?
– Vi har haft en bra försäsong och det känns som att vi har fått en bra belastning på truppen. Under försäsongen har vi matchat mot bra motstånd och vi känner oss förberedda och nöjda. Vi har ju förberett oss för det här sen vi åkte ut genom att förbättra spelarmaterial, träningsupplägg, mentalt och kvalitet på allt vi gör. Vi är en bättre enhet den här gången! Samtidigt är det nervöst, det är ju premiär och det finns förväntan, säger Vidar Jonsson.

 

Vad kan vi förvänta oss av årets Höllviken?

– Vi kommer helt klart spela för det och kriga oss till att hänga kvar. Alla poäng är värdefulla för oss vilket vi ska visa i varje match. Offensivt kan vi, nu gäller det att sätta defensiven vilket vi är förberedda på och förberett oss mentalt för. Ni kan förvänta er ett lag medvetna om att allt inte kommer gå på räls som tar chansen offensivt när vi får den. Vi försvarsmässigt starka och kontra sönder våra motståndare i de matcherna det krävs. Vi vet också att vi klarar av att spela när vi har bollen och kan ha spelövertag när vi möter det motståndet.

 

Vilka vinner SM-guld och varför?

– Linköping. De ser ruggigt starka ut. Två finaler i rad och har inte tappat något i sin stomme. De kommer bli livsfarliga i år.

 

5 snabba
Vem är mest vältränad?
Jacob Rubensson
Vem är bäst taktiskt?
Mattias Andersson
Vem kommer få flest utvisningsminuter?
Charlie Sandersson
Vem tillför extra glädje i laget?
Pontus Karlson
Vem blir lagets överraskning?
Christoffer Andersson – Han kommer överraska med många poäng.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar