SSL-Herr

Tufft i Solnahallen när AIK vann

Den första omgången i SSL-Herr avslutades under söndagskvällen med en tuff kamp mellan AIK och Linköping.

Under tiden de flesta lagen spelade sin premiäromgång i torsdags vilade AIK och Linköping för att avsluta omgång 1 under söndagskvällen i Solnahallen.

De två inledande perioderna var fyllda av kamp där ett tufft spelande AIK inte bad om ursäkt i duellerna. Det tuffa spelet resulterade i en andraperiod med ryckigt spel med flera utvisningar och även en straff till Linköping som Eric Björk förvaltade på bästa sätt och gav Linköping en 3-4 ledning inför sista perioden.

Det tredje perioden inleddes likt de två första med jämn kamp och utvisningar för Linköping som resulterade i kvittering till AIK och strax därefter även ledning vilket var vändningen för AIK som sedan höll ihop försvarsspelet och gick segrande med 7-4.