Foto: Idrottsfoto
SSL-Herr

Jag hoppas på en fartfylld match

Nykomlingarna Team Thorengruppen har inlett säsongen med 4 poäng på de första två matcherna. Ikväll är det dags för match mot Storvreta som inlett säsongen med 0 poäng. - Jag hoppas det blir en mer fartfylld match. Storvreta har en växel till mot vad de visat hittills, säger Team Thorengruppens tränare Tomas Hugosson Wallgren.

4 poäng på två matcher. Är ni nöjda?

– Poängmässigt är vi nöjda. Att ta poäng på bortaplan är alltid viktigt och att sedan ta 3 poäng mot Warberg kan bli oerhört viktiga när vi summerar säsongen, helt klart en potentiell 6-poängsmatch som vi vann, säger Tomas Hugosson Wallgren.

Ikväll match mot ett Storvreta som inlett säsongen med 0 poäng. Vad för typ av match tror du att det blir?
– 
Jag hoppas det blir en mer fartfylld match. Storvreta har en växel till i ett högre försvarsspel och kan få bra fart i matchen. Spontant så är de i mer behov av 3 poäng än vi i nuläget.
Vi ska gå ut och visa vad vi kan och spela utan respekt. Det gäller att vi gör det surt för de med att vara bra hemåt, spela enkelt och rakt framåt. Vi har chans att slå alla lag och det tycker jag vi redan visat. Sen handlar det om att värdera styrkor, de har 2 riktigt bra femmor och vi måste spela smart mot de.
Är truppen fulltalig? 

– Jag räknar med att alla är med förutom Ondrej som är knäskadad. Rasmus Andersson fick en smäll igår men ska vara spelklar.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar