Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Individuella prestationer avgör idag

Pixbo Wallenstam IBK som nästa helg spelar Champions Cup besegrade idag Team Thorengruppen med 8-3. - Vi gör ingen bra match alls idag. Vi vinner för att vi är individuellt bättre, säger Martin Östholm.

8-3 blev slutresultatet mellan Pixbo Wallenstam-Team Thorengruppen i en match som Pixbo kontrollerade från start. Två mål gjordes av Martin Östholm.


Hur skulle du beskriva dagens match? 

– Spelmässigt kommer vi inte alls upp i nivå som vi vill. Försvarsspelet stämmer inte och vi släpper till alldeles för lätta lägen. Vi saknar aggressivitet och fysik och det är något vi måste jobba upp, säger Martin.

Är du nöjd med din egen insats med 2 mål? 

– Den var helt okej tycker jag. Alltid kul att göra mål. Det var ju ett tag sedan jag spelade så det var lite ringrostigt. Men jag känner i bra form och är pigg och fräsch. Men lite mer timing i handleder och det spelmässiga kommer jag vara i bra slag till Champions Cup.

Champions Cup nästa helg. Hur mycket fokus har ni på haft på det?

– Vårt fokus ligger där. Serien är så lång så de inledande matcherna har känts som bra träning inför det. För oss har det varit viktigt att hitta en bra feeling och börja jobba upp något bra. I Champions Cup så kommer det bli ett mer fysiskt spel mot det internationella motståndet. Där är det viktigt att vi är rejäla.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar