Foto: Idrottsfoto
Höllvikens IBF

Adam förtjänar mer cred

Nykomlingen Höllviken imponerade senast mot Storvreta där de vände och vann. Mycket tack vare Pontus Karlson och Daniel Persson. - Vi spelar bra tillsammans, men det är hela femman som gör det bra, säger Daniel Persson.

Show senast av dig och Pontus Karlson. Hur är det att spela tillsammans? 

– Vi spelar bra tillsammans. Framförallt är det hela femman som spelat tillsammans i flera år och vet exakt vad vi är bra och mindre bra på. Det blev många poäng från mig och Pontus senast men vi gör det bra tillsammans. Lagkapten Adam Fredriksson får för lite cred tycker jag. Han styr upp oss i försvarsspelet och är oerhört viktigt, säger Daniel.

Vad var det som gjorde att ni lyckades vända mot Storvreta? 

Första perioder kändes vi rädda för att våga spela innebandy. I pausen snackar vi ihop oss för att ge det en chans och när de gör 4-0 kanske de slappnar av något samtidigt som vi höjer oss. Sen kör vi bara på och lyckas vända.

Match mot Växjö, vad tror du om den matchen? 

– Jag gillar att möta Växjö. De har gått starkt i inledningen av säsongen och är alltid svåra att möta i fortet som de säger. Det brukar bli en match med mycket kamp och känslor och det är kul. Vi vet inte om de ändrar något, annars har vi bra koll på hur de spelar och vad vi behöver göra för att vinna, avslutar Daniel.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar