Pixbo Wallenstam IBK
11 - 8(5-2, 3-2, 3-4)
Linköping IBK

Pixbo Wallenstam IBF-Linköping IBK
MÅL 11-8. Linköping satsar allt framåt och Linus Henriksson gör matchens sista mål. Matchen slut och Pixbo lyckas hålla undan och ta tre poäng.

MÅL 10-8. Matchen fortsätter leva. 16:36 gör Gustav Fritzell Linköpings 8:e mål

MÅL 10-7. Linköping fortsätter att hålla jämnt. Målet görs av Joel Dagman

MÅL 10-6. Pixbo svarar i PP genom Max Wahlgren

MÅL 9-6. En match kvar för kvällen, även den målrik. Där har Linköpings Felix Lanver gjort det senaste.

Storvreta IBK-AIK IBF
Matchen slut mellan Storvreta-AIK. AIKs Patrik Hagberg avslutar med ett mål med endast 3 sekunder kvar och AIK vinner med 5-3. Meriterande och imponerande seger för AIK.

MÅL. Dubbla mål i matchen Pixbo-Linköping. Först reducering av Anton Karlsson efter 22 sekunder. En kanonstart på säsongen. Martin Östholm svarar sedan och vi har ställning 9-5.

18:16 Timeout Storvreta

Mullsjö AIS-Växjö IBK
Matchen slut och Växjö vinner med 7-4! Välförtjänt seger

MÅL 4-7. Mullsjö gör ett mål i slutet av matchen och det är Johan Nygårdh som gör det målet.

FC Helsingborg – Warberg IC
Slut i Helsingborg 9-7 seger för hemmalaget FC Helsingborg. En match där Helsingborg har allt till dess att de slappnar av i tredje perioden och Warberg målmässigt kan komma ikapp.

MÅL 9-7. Warberg gör mål. Tom Ondrusek

MÅL 3-4. Strax därefter tar AIK ledningen igen och det är Joakim Olsson som gör det målet! Tid 15:03.

MÅL 3-3. Mattias Samuelsson kvitterar.

MÅL 3-7. Bröderna Sankell utökar ledningen för Mullsjö i öppen kasse. Josef Sankell målskytt. Tid 17:19

MÅL 9-6. Svar direkt av Helsingborg i öppen kasse. Hampus Dargren

MÅL 8-6. Det är match igen i Helsingborg. Reduceringen görs av Daniel Karlander

MÅL 2-3. Reducerat av Storvretas Nicklas Paulsson, assist från radarpartnern Albin Sjögren

MÅL 8-5. Fortsatt målskytte från Anton Birgersson. 3:e målet i matchen. Tid 17:08.

Mullsjö satsar allt nu med 5 minuter kvar.

MÅL 3-6. Kasper Hedlund reducerar efter 12:39 i tredje perioden.

MÅL 8-4. Linus Nordgren utökar i PP.

MÅL 2-6. Växjö utökar i PP genom Ludwig Persson assisterad av Kjellsson som missade straffen.

MÅL 1-3. AIK utökar ledningen efter 8:10 i den tredje perioden. Alex Kjellbris.

Straffmiss Filip Kjellsson

MÅL 7-3. Även Warberg närmar sig. Victor Ferraresi har reducerat efter 11:41

MÅL 5-2. Mullsjö närmar sig. Mål av Sebastian Palmqvist. Tid 9:21. Kommer Mullsjö ikapp?

MÅL 8-4. Linköping får läger i 4 mot 3 och tar det. Det är Matej Jendrisak som gör mål igen!

MÅL 8-3. Tid 16:43 gör Daniel Calebsson mål för Pixbo. Matchen avgjord?

IBF Falun-Karlstad IBF

Matchen slut! Falun vinner återigen stort på hemmaplan. 14-2 slutar matchen och förstafemman i Falun plus sitt Powerplay fortsätter producera offensiv delikatess!

Inget mål i Mullsjös PP. Istället utvisning för Mullsjös Erik Olofsson

MÅL 14-2. Karlstad gör sitt andra i matchen. Samuli Hulkonen presenterar sig för Karlstad.

MÅL  7-2. Pigg start av Warberg och mål igen av Anton Birgersson

Tredje perioden igång. Direk utvisning för Växjö Johan Roos. Mullsjö får chansen att närma sig.

MÅL 7-3. Max Wahlgren kontrar och placerar in skotten lågt till vänster. Tid 12:21.

Tredje perioden igång, ställning 7-1 till Helsingborg

MÅL 6-3. Pixbo svarar direkt. Adam Persson gör målet

MÅL 14-1. Mål igen i PP av Falun. Denna gång Emil Johansson!

MÅL 5-3. Linköping reducerar och det är match igen i Göteborg. Matej Jendrisak gör mål köksvägen. Tid 8:43

Ny utvisning för Karlstad. Falun 100% i PP så långt. Blir det nytt mål?

Två perioder spelade och andra perioden blir mållös!

Period 2 slut. Skiljer endast 4 mål i matchen så får Mullsjö en bra start på den tredje perioden så kan det bli match.

MÅL 13-1. Karlstad gör mål utifrån sarg till vänster. Målskytten Sebastian Lie passar på och bjuder på en målgest!

MÅL 13-0. Mål direkt i PP. 4:e i matchen för Galante Carlström.

6 minuter spelade och då drabba Karlstad av en utvisning.

Periodpaus. 2 spelade perioder i Helsingborg och ställning 7-1.

Mållöst i den andra perioden än så länge mellan Storvreta-AIK. 12 minuter spelade.

MÅL 1-5. Reducerat för Mullsjö. Kim Ganevik gör målet, tid 15:22.

Sista perioden i Falun igång

MÅL 7-1. Warberg tar chansen och gör sitt första mål i matchen. Anton Birgersson och han hinner göra det innan Helsingborg hinner bli 4 på planen. Fortsatt PP alltså. Tid 15:21

Spel 5 mot 3 i 24 sekunder. Nu har Warberg chansen.

Hettar till i Mullsjö när Kasper Hedlund först blir nedtryck i sargen. Därefter en tackling åt andra hållet som resulterar i utvisning för Mullsjö. 10 spelade minuter

Utvisning för Adam Wedberg i Helsingborg. Chans för reducering för Warberg i PP.

Jämnare andra period mellan Mullsjö och Växjö. Hela Mullsjös bänk står upp för att hålla energin i laget så hög som möjligt.

Periodpaus

MÅL 5-2. Nytt mål för Pixbo i den första perioden genom Jesper Andreasson.

MÅL 7-0. Många mål även i Helsingborg. Daniel Johnsson blir serverad på bortre stolpen!

MÅL 4-2. Linus Henriksson som inlett säsongen piggt i Pixbo utökar ledningen.

Målvaktsbyte i Warberg. Per Svedin inbytt.

MÅL 6-0. Fortsatt mycket Helsingborg. Manningen gör mål igen för Helsingborg. Skott i höga slottet, inte helt otagbart.

MÅL 5-0. Mycket fin kontring av Helsingborg där Jonathan Nilsson avslutar. Tungt i Warberg just nu.

Periodpaus och två spelade perioden. Återigen målrikt i Falun alltså.

Andra perioden igång i Mullsjö. Ledning 5-0 för bortalaget Växjö!

12-0. Snittet håller i sig för Galante Carlström som efter fin passning från Rasmus Enström gör ett nytt mål med backhand.

MÅL 3-2. Snabbt mellan målen i denna matchen. Backen Anton Eriksson skjuter utifrån in ny ledning för Pixbo

MÅL 2-2. Kvitterat i Göteborg. Linköpings Tobias Gustafsson gör målet!

MÅL 4-0. Andra perioden igång i Helsingborg och efter 02:06 utökar Hampus Dargren Helsingborgs ledning.

MÅL 2-1. William Lindh ger Pixbo ledningen.

MÅL 11-0. Simon Palmér gör sitt andra i matchen.

Första perioden slut i matchen Storvreta-AIK. Ledning för AIK med 2-1

MÅL 10-0. Alexander Galante Carlström gör sitt andra i matchen! Falun helt överlägsna

MÅL 1-1. Milan Tomasik kliver fram längs kanten och kvitterar. Tid: 7:22

12 minuter spelade i Falun och ”bara” 2 mål i den andra perioden

MÅL 1-0. Det är Jens Milesson som välförtjänt gör matchens första mål

Periodpaus både i Helsingborg och i Mullsjö.

Mål 0-5. Det är Jesper Sankell som gör mål på laget han är fostrad i!

Mullsjö byter målvakt och sätter in Benjamin Löfdal

Då välkomnar vi in sista matchen för dagen i SUPERLIVE: Pixbo Wallenstam IBF-Linköping IBK

MÅL 0-4. Kristoffer Holmér prickskjuter in ytterligare ett mål för Växjö. Tid 17:59.

MÅL 1-2. Oskar Hagberg assisterad av Patrik Hagberg. Tid 10:17

MÅL 9-0. PP mål igen för Falun. Det är Cederström som hittar Palmér. Tid 4:57 i andra perioden.

MÅL 0-3 Växjö. Det är Ludvig Persson som tar ett steg bakåt i powerplay och sätter dit den. Mycket bra start för revanschsuget Växjö.

MÅL 8-0. Falun gör mål i alla lägen även i boxplay. Denna gång Rasmus Enström!

Andra perioden 1:51 gammal då Faluns Bischofberger utvisas.

MÅL 1-1. Kvitterat i Uppsala. Det är Axel Persson som kvitterar, assisterad av förre Storvretaspelaren Joakim Olsson

MÅL 3-0. Daniel Johnsson. Samtidigt tar Warberg timeout

Utvisning Tobias Utterberg för Mullsjö. Växjö samtidigt 2 personer utvisade. Strax därefter utvisning för Mullsjö och spel 3 mot 3.

MÅL 1-0. Albin Sjögren

Då välkomnar ni även in TV-matchen Storvreta IBK-AIK IBF i flödet

MÅL 2-0. Manningen smäller upp den i krysset, fint framspelat av Daniel Johnsson

Mål 0-2 Karl-Johan Ahlroth. Tid 4:48

Mullsjö fulltaliga

Bra start av Helsingborg som spelar oerhört fantasifullt!

PP för Växjö! Elias Isaksson åker ut 2 minuter för fasthållning

MÅL 1-0. Linus Nordgren som efter dryga minuten ger Helsingborg ledningen. Enkelt trampar Linus igenom och ger skåningarna en bra start på matchen.

MÅL 0-1. Valdemar Ahlroth. Mål direkt för Växjö alltså!

MÅL 7-0. Simon Cederström

Fina räddningar av Niklas Nilsson i avslutningen av perioden.

Speciellt match och det närmsta ett Derby båda lagen kommer i år. Framförallt För Jesper Sankell som är fostrad i Mullsjö

MÅL 6-0. Emil Johansson i PP som placerar in.

Då välkomnar vi in dessa matcher i flödet också!

Matchens första utvisning drabbas Karlstads Anton Veslund av.

Målvaktsbyte i Karlstad. Tillbaka i målet efter skada Niklas Nilsson

Endast 13:53 spelade av första perioden alltså i matchen mellan Falun-Karlstad

MÅL 5-0. Emil Johansson har skjutit in sig vid bortre stolpen!

Ska detta rinna iväg likt det gjort i matcherna mot både AIK och Mullsjö?

MÅL 4-0. Johan Fahlström på halvvolley. Tid 12:22

Caspers första mål för säsongen!

MÅL 3-0. Casper Backby – Boom en riktigt fint skott rakt upp i krysset

Hallén i bra läge för Falun

8:55 spelade. Offensivt frislag för Falun som blir misslyckad variant

19:00 läggs även dessa matcher in i flödet:

Backhandlyft nära mål av Galante Carlström. Strax därinne ett bra läge för Karlstad.

MÅL 2-0. Alexander Galante Carlström gör sitt första mål i matchen. Tid 7:03

Som väntat har Falun skapat något mer i inledningen av matchen.

Emil får pass av Enström som tagit kliv upp på från sin backplats och sätter den lågt till höger.

MÅL 1-0. Emil Johansson. Tid 4:14

Bara hoppas för Karlstads del att målvakten Simon Bergström har knutit skorna på rätt sätt med tanke på Faluns tidigare hemmafacit.