Foto: Höllvikens IBF
Höllvikens IBF

Höllviken förstärker truppen

Nykomlingen Höllviken förstärker truppen med hemvändaren Filip Bergman som inför årets säsong valde att flytta till Sundsvall och Granlo BK.

Filip Bergman var med och spelade upp Höllviken i SSL under våren. Efter det gick flyttlasset till Sundsvall och spel i Granlo IBK. Nu vänder Filip tillbaka.

– Under en lång tid har jag gruvat mig att jag flytta ifrån min dröm, spel i SSL. Nu när detta var möjligt känner jag att jag måste ta chansen och prova detta annars kommer jag ångra mig senare i mitt liv, säger Filip till Höllvikens hemsida. 

Övergången tillbaka till Höllviken har gått snabbt.

– Det har gått ganska snabbt, från en dag till en annan egentligen. Vi började prata om det i måndags och sedan har vi löst några detaljer och nu är det helt klart, säger Granlos Magnus Svensson till Sundsvalls Tidning

Filip som förra säsongen gjorde 13 mål och 4 assist för sitt Höllviken ser fram emot spel i SSL.

– Först och främst ska jag visa att jag är värld att få göra debut i SSL. Många duktiga spelar i laget så konkurrensen är såklart stenhård. Mina förväntningar är att allt är bättre från spelare, lagen och inramningarna på matcherna. Givetvis så känner jag att det ska bli kul att få spela mot världens bästa spelare och lag, avslutar Filip till Höllvikens hemsida.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar