Foto: Hasse Klang
Allsvenskan

IBF Göteborg plockar in två nya målvakter

Allsvenskan södras bottengång IBF Göteborgs målvakter har haft en tuff säsongsinledning med 103 insläppta mål på 6 matcher. Nu är båda dessutom skadade och Göteborg plockar in två nya målvakter.

IBF Göteborg som haft mycket problem inför årets säsongs i allsvenskan har inlett säsongen som seriens bottengäng med hela 103 insläppta mål varav matchen möt Örebro Innebandy även skrevs in sig i historieböckerna. Nu har nya problem uppstått då båda målvakterna skadat sig och Göteborg måste förstärka truppen.

– Ja, det är inte direkt att vi har något flyt med oss. Isaks axel är trasig och han blir borta mellan 4-6 veckor. Boquist blir borta i ungefär 3 veckor, en spricka i armen och två skadade ledband, säger tränaren Andreas Pettersson till klubbens hemsida.

Göteborg var förberedda och presenterar nu två nya målvakter.

– Anders ”Bille” Billquist och Robin Nilsson är klara. I Bille får vi in mängder med erfarenhet och det behöver laget. Han har spelat i flera klubbar på högsta nivå och kommer starta mot Malmö. Robin Nilsson har varit tidigare i klubben och blir en perfekt backup till Bille. Är väldigt nöjd över att vi kunde lösa det så pass snabbt och slippa någon paniklösning under veckan

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar