Foto: Idrottsfoto
Höllvikens IBF

Karlsons fot och målskytte redo för inhopp

Succéinbytt senast mot AIK då Pontus Karlson gick in och avgjorde matchen. Ikväll ny hemmamatch mot Mullsjö och upplägget kan bli detsamma. - Jag börjar med att vila så får vi se hur det utvecklar sig, säger Pontus.

Höllviken tog 3 viktiga poäng i senaste hemmamatchen mot AIK, mycket tack vare Pontus Karlson som skulle vilat hela matchen men gick in och avgjorde, målskytt som han är

– Ja jag skulle ju vilat hela egentligen men det behövdes. Jag har alltid varit en målskytt och det kommer naturligt. Spelet utan boll och söka upp rätt ytor har alltid varit min starka sida. Senast så hade jag ju allt att vinna så det var en skön känsla att gå in i den matchen.

Ikväll väntar ny match på hemmaplan mot Mullsjö AIS.

– Jag kommer inte starta matchen då jag forfarande inte är frisk i foten men sen får vi se hur det utvecklar sig. Det är ledbandet och ligament som spökar efter en stukning. Det var värre med den andra foten förra säsongen och nu så är det denna istället. Men om det behövs så kanske det blir som senast att jag blir inbytt.

Mullsjö placerar sig på platsen över Höllviken i tabellen med 11 inspelade poäng.

– Kommer bli en tuff match. Mullsjö är ett bra lag och det kommer bli tight. För vår del så behöver vi ta våra poäng på hemmaplan där vi är starka. Det är en annan känsla att spela hemma med allt runtomkring. Wilhelmsson såg riktigt bra ut senast

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar