Allsvenskan

5 mål av Ekström när Onyx slog serieledaren

Poäng mot topplaget Örebro i senaste hemmamatchen och idag seger mot serieledarna Lindås för Onyx som fortsätter att imponera i Allsvenskan södra. Stor segerorganisatör blev Jesper Ekström med hela 5 mål i matchen.

Onyx har imponerat i inledningen av årets säsong av allsvenskan södra och idag lördag kom en ny skalp då laget slog serieledarna Lindås med klara 10-4. Jesper Ekström gjorde hela 5 mål i matchen.

Ny bra match av Onyx. Vad tycker du om matchen?
– Riktigt gutt med seger. Vi gör en bra match över 60 minuter. I de tidigare matcherna har vi haft en dipp men idag så jobbar vi hårt för varandra hela matchen. Matchen i sig är en ganska öppen match. De är inte jätteagressiva utan ger oss ytor att jobba på och där är vi effektiva. Jag trodde de skulle vara bättre i försvaret, säger Jesper till ibnytt.se

Det är ställning 5-3 inför sista perioden. Vad säger ni till varandra inför sista 20 som ni vinner med 5-1? 
– Att vi ska gå ut och inte få någon panik. Ut och spela vårt spel och hålla ihop det.

Du gör 5 mål i matchen. Hur skönt var det att målskyttet lossnade? 
– Ja det var skönt. Jag får mycket lägen av Viktor Palm så det gäller att sätta dit de. Alla mål är viktiga och gör inte jag de så gör någon annan de.

Nu är ni verkligen med i toppen. Vad har ni satt upp för mål?
– Vi har sagt att vi ska vinna varje match och ta varje match i taget. Vi är ett bra lag och många är nog lite chockade över hur bra vi är. Segern idag var viktigt för att hänga med i toppen. Örebromatchen hade vi kunnat vinna men ett kryss där på förhand hade vi varit nöjda med, avslutar Jesper.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar