Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Vi firade som galningar”

Överraskande vinst för Team Thorengruppen hemma mot Falun med 9-7. En viktigt seger för hemmalaget som lämnar nedflyttningsplats. - Otroligt viktigt att få poängen innan uppehållet, säger Jonas Landström.

Det blev seger för hemmastarka Team Thorengruppen mot Falun, den fjärde hemmasegern under ordinarie tid för säsongen.

– Ja vi är starka hemma inför våra nära och kära. Vi är sämre på bortaplan och har försökt ändra på det men vet inte riktigt varför, säger Landström till ibnytt.se.

Överraskande seger mot Falun. Varför vinner ni?

– Vi pratade om att vi var tvungna att göra ett riktigt krigarjobb för att kunna slå de. Vi såg matchen mot Höllviken och de såg lite sårade ut. Vi visste att om vi sätter jobbet hemåt så skulle vi vinna och idag för vi vår bästa match både defensivt och offensivt. Det är en riktigt laginsats idag men jag tycker att vår femma spelade otroligt bra. Adam Kimström har några riktigt fina räder idag.

Hur viktigt är segern? 

– Otroligt viktig. Vi har haft det tungt några matcher och att ta tre poäng mot Falun innan uppehållet var riktigt skönt. Det var lite nervöst när Falun kom ikapp och vi har lite dåliga nerver man vi peppade varandra att hålla uppe spelat.

Du bjöd på ett riktigt glädjevrål när du gjorde 8-7. Skön seger? 

– Vi firade som galningar efter. För mig var det en extra skön känsla eftersom jag missat ett friläge innan och även att vi i femman hade släppt in målet i bytet innan.

Nu väntar Warberg för Team Thorengruppen på söndag innan det är landslagsuppehåll.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar