SSL-Herr

”Då kan det bli såhär Fortnox”

10-4 seger för Växjö hemma mot Falun och tillbaka i spel efter skada var hemmalagets Niklas Ramirez. - Det kändes bra att vara tillbaka i spel, säger Ramirez.

Storseger för Växjö som vunnit båda matcherna mot serieledande Falun. Tillbaka på planen efter ett skadeuppehåll var Växjö Niklas Ramirez.

– Det kändes bra. Hade lite pingislunga och har ju bara kört 1 innebandyträning på en månad och jag kom in i det mer allteftersom. Klart är man nöjd med 10-4 mot Falun. Att gå in med en sån här seger och tredje raka inför uppehållet känns kanon, säger Ramirez till ibnytt.se

Hur skulle du summera matchen? 
– Det är jämnt i den första och andra perioden. Vi byter chanser med varandra men i den tredje så kör vi över Falun. Vi höjer attityden och ändrar lite taktiska bitar som att stänga ute vissa av deras spelare. Vi har också en jäkla energi och då kan det bli såhär i Fortnox.

Känslan är att ni redan i andra perioden tar över matchen? 
– Vi käkar oss in i matchen. När vi får in 2-1 och sedan utvisningar med oss och sen lyckas göra 2-2 så känns det som att vi har mer energi och vilja. Riktigt skön seger.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar