Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

Mullsjö spånar på målvaktsalternativ

Mullsjös målvakt Jonathan Larsson har drabbats av hjärtmuskelinflammation och missar resten av säsongen. Det gör att Mullsjö nu börjar leta målvaktsalternativ. - Vi är öppna för allt i nuläget och får se vart det landar, säger Mullsjös tränare Andreas Elf.

En allvarlig skada på Mullsjös målvakt Jonathan Larsson som drabbats av hjärtmuskelinflammation gör nu att Andreas Elf måste kolla på alternativ på målvaktsposten.

– Oerhört tråkigt för Jonathan. Målvaktsposten är ju lite speciellt. 50% av våra spelare försvinner och det är inte så enkelt att ersätta och så är det ju för alla lag som tappar en målvakt, säger Elf till ibnytt.se

Har ni börjat titta på ersättare?
– Vi har börjat spåna på alternativ och ska ses imorgon (läs ikväll) för att titta närmare på lösningar. Hur det blir håller vi för oss själva men det är svårt även om man kollar neråt i divisioner. Det är svårt för lagen att hamna i ingenmansland då det är många kval. Vi är öppna för allt i nuläget och får se vart det landar. Vi slänger ut krokar och även om det är uppehåll så har vi viktiga träningar framför oss så vi vill få ordning på det så fort som möjligt.

Vad tycker du om Jonathans säsong? 
– Både ”Jonte” och Benjamin är två bra målvakter så vi har haft en väldigt bra målvaktspar. Ett av de bättre i Sverige så klart det är synd och det har varit tuff konkurrens. Benjamin har gjort det bra men så fick ”Jonte” chansen mot AIK där vi vände och vann. Sen gjorde han ett fantastisk jobb både mot Linköping och Storvreta. Vi känner oss trygga i Benjamin men sen handlar det om att stärka upp på något sätt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar