Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Flera spelare saknas hos Thorengruppen

Team Thorengruppen avslutade innan jul med en knapp förlust på hemmaplan mot Karlstad. Ikväll kommer Pixbo på besök och hemmalaget saknar flera spelare.

18 inspelade poäng efter 15 omgångar för Team Thorengruppen varav 13 av de på hemmaplan. Innan jul i matchen mot Karlstad blev det en knapp förlust med 6-7 och förutsättningarna inför kvällens hemmamatch mot Pixbo hade kunnat vara bättre då laget saknar Mathias Hagert, Rasmus Andersson, Daniel Hernandez, Wiktor Johannesson på grund av skador och sjukdomar. Även Mattias Hedlund har lagat sjuk, men spelar troligen.

– Det är lite oroande, det är det, men vi ska ställa ett slagkraftigt lag på banan säger TG-tränaren Tomas Hugosson-Vallgren till Västerbottens-Kuriren.

Matchen mot Pixbo är den första i av flera i ett intensivt matchande de kommande 17 dagarna.

– Vi har vilat en del under uppehållen så att inte de rena träningsperioderna ska bli så långa. Den här perioden nu med många matcher kommer att vara avgörande för oss så det känns ändå kul att det startar, det är så här med matcher tätt man vill ha det, säger Hugosson-Vallgren.

Inför kvällens match mot Pixbo har Team Thorengruppen tittat på hur andra lag lyckats vinna och kommit fram till en strategi.

– Vi spelade för mycket förra gången mot Pixbo och de kontrade sönder oss. Vi hade 16-3 i skott efter första, men låg under med 0-3. Vi måste våga grisa, stänga igen bakåt och kontra på dem. Det är så lag slagit Pixbo och det är så vi måste göra det också. Det går inte att bara lira sönder dem, säger Hugosson-Vallgren.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar