Höllvikens IBF

Höllvikenspelare vänder tillbaka till Mora

Höllviken värvade tjecken Adam Stegl inför säsongen från KAIS Mora. Nu vänder Stegl tillbaka till Mora.

Tjecken Adam Stegl värvades till Sverige och KAIS Mora inför förra säsongen och gjorde 11 poäng i Allsvenskan Norra. Inför den här säsongen värvades Stegl till Höllviken men redan efter en halv säsong vänder Stegl tillbaka till Mora och Höllviken tappar ytterligare ett nyförvärv mitt i säsongen.

– Det har varit en fantastisk tid i Höllviken. En klubb med många snälla människor med en stor kärlek till innebandy och mina lagkamrater var grymt trevliga. När det gäller själva matchspelet så blev det inte så mycket som jag hoppats på. Erfarenhetsmässigt har det dock varit ett stort steg framåt och jag längtar till att få spela för KAIS Mora, säger Stegl i ett pressmeddelande.

Istället för SSL väntar nu Division 1.

– Det känns jättebra att vara tillbaka. Att jag flyttade berodde på att jag ville fullfölja min dröm om att få spela i SSL, inte att jag ogillade Mora. Så det känns riktigt bra att vara tillbaka till min svenska hemort. Jag har pratat med Martin (tränaren) och det verkar bli så att jag kommer få en liten annan roll än förra gången. Mitt mål är att jag ska komma med en bra inställning och göra lite poäng.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar