Mullsjö AIS

VM-målvakt till Mullsjö

Med Jonathan Larsson borta resten av säsongen förstärker Mullsjö på målvaktssidan och värvar lettiska landslagsmålvakten Andis Blinds.

Mullsjö AIS värvar Lettiska landslagsmålvakten Andis Blinds.

– Andis har varit hos oss tidigare och vi vet vad han kan innebandymässigt. Vi får nu en bred målvaktsuppställning vilket krävs under den intensiva period vi har framför oss.

– Andis är en kanonkille både på och utanför banan. Vi ville ge tränarstaben alla möjligheter att fortsätta utveckla laget och använda oss av vår bredd. Med Andis in i truppen och Kivipaasi på väg tillbaka ser vi fram emot 2017, säger sportchef Jesper Axell på Mullsjös hemsida.

Andis Blinds som är mycket omtyckt innebandyprofil i hemlandet har spelat sex VM-turneringar.

– Jag förstår att det kommer bli en stor utmaning att spela i världens bästa liga. På planen skall det bli grymt roligt att försöka stoppa bollar från världens bästa spelare, säger Blinds som även hyllar publiken, nyhemshallen och målvaktskollegan:

– Mullsjö har en helt fantastisk publik och anläggningen är kanon. Jag har ju också träffat Benjamin Löfdahl tidigare och jag är övertygad om att vi kommer stötta varandra genom hela våren. Kommunikationen får vi dock sköta på engelska.

*I en tidigare version av artikeln angavs det att Blinds var den första lettiska spelaren i SSL vilket inte stämde. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar